Tefal blender

Déze Tefal mix & moveblender vonden wij met flinke korting bij de Action

In een wereld die nooit stilstaat, verdien je keukenapparatuur die gelijke tred houdt. Tefal Mix & Move is zo’n apparaat, perfect afgestemd op het moderne leven. Goed nieuws: bij Action online koop je hem nu zeer voordelig.

Kwaliteit Tefal mix & moveblender

Ten eerste is de hoogwaardige metalen behuizing van deze blender niet enkel esthetisch, maar spreekt ook boekdelen over zijn duurzaamheid. Het is de Tefal-belofte van betrouwbaarheid die namelijk generaties lang meegaat.

De smaak na het mixen

Vervolgens biedt de krachtige 300 watt motor van de Tefal Mix & Move Personal Blender de zekerheid van een perfecte blend, elke keer opnieuw. Smaakexplosies wachten op je bij elke draai.

Handig om mee te nemen

De wereld gaat snel, en daarom zijn de meegeleverde 600 ml reisbekers zo ontworpen dat je jouw favoriete drankje onderweg mee kunt nemen, bijvoorbeeld naar je werk of naar de sportclub.

Gebruiksgemak boven alles

Blenden is slechts een kwestie van een knop indrukken. En wanneer je klaar bent? Geen zorgen. Dankzij de verwijderbare messen is schoonmaken eenvoudiger dan ooit.

De Tefal Mix & Move Blender is niet zomaar een keukenapparaat. Het is een verlengstuk van jouw gezonde levensstijl, en met zijn elegante design en ongeëvenaarde functionaliteit is het ongetwijfeld een aanwinst voor elke keuken.

Deze Tefal mix & moveblender is alleen online beschikbaar, voor €29,95 (bij bol.com kost het apparaat momenteel €36,99, bij Expert €43,95 en bij Amazon €36,99). Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Tefal Mix En Move Blender
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: Hoe gezond zijn (kant-en-klare) smoothies eigenlijk?

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker