Placeholder

Verliefd op Vierhouten (€ 89,- p.p.)

Geniet van al het moois wat Gelderland je te bieden heeft. Kom tot rust in de prachtige oerbossen en ervaar hoe veelzijdig de omgeving is. Dankzij de unieke ligging aan Nationaal Park De Hoge Veluwe en in de natuurrijke omgeving vind je hier schitterende wandelroutes door de Veluwe. Zin in cultuur of een dagje shoppen? Dat…

Geniet van al het moois wat Gelderland je te bieden heeft. Kom tot rust in de prachtige oerbossen en ervaar hoe veelzijdig de omgeving is.

Dankzij de unieke ligging aan Nationaal Park De Hoge Veluwe en in de natuurrijke omgeving vind je hier schitterende wandelroutes door de Veluwe. Zin in cultuur of een dagje shoppen? Dat kan! De stad Apeldoorn ligt vlakbij.

Verblijf
Het prachtige 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan is gevestigd in een landhuis midden in de bossen van de Veluwe. Vanuit het hotel wandel of fiets je zo de Veluwse Kroondomeinen in. Meer zin om de stad in te gaan? In de gezellige stad Apeldoorn kun je naar hartelust winkelen en cultuur snuiven. Bij terugkomst in het hotel geniet je van een culinair driegangendiner in het sfeervolle à-la-carterestaurant en sluit je dag af met een drankje in de kelderbar met open haard. Je zult je geen moment vervelen!

Prijzen en periode
Dit arrangement is geldig t/m aankomst op 30 juni 2018 (m.u.v. feestdagen en evenementen) op basis van een verblijf van twee personen op een standaard tweepersoonskamer. Vanaf april verblijf je voor € 99,- p.p. in plaats van € 139,-.

Inbegrepen
– ontvangst met welkomstdrankje
– 2x overnachting
– 2x uitgebreid ontbijtbuffet
– 1x driegangendiner op dag van aankomst
– Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
– wifi
– parkeren

Niet inbegrepen
– tax- & handlingfee 1 à € 2,- p.p.p.n.
– weekendtoeslag bij verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht à € 5,- p.p.p.n. of € 10,- p.p.p.n.

Info & reserveren
Ga voor meer informatie en om te boeken naar www.fletcher.nl/vriendin of bel je 0347 – 750 430.