Het V&D Prijzencircus

Het V&D Prijzencircus

Sinds jaar en dag organiseert V&D 2 keer per jaar het Prijzencircus. Tijdens dit evenement kelderen de prijzen van honderden artikelen en draait het maar om een ding in de winkels en webshop: korting.

Sinds jaar en dag organiseert V&D 2 keer per jaar het Prijzencircus. Tijdens dit evenement kelderen de prijzen van honderden artikelen en draait het maar om een ding in de winkels en webshop: korting.

Vandaag, op 25 september, start het V&D Prijzencircus. Tot en met 12 oktober zijn de meest uiteenlopende artikelen (van dvd’s tot panty’s) aantrekkelijk geprijsd. Zó aantrekkelijk dat een bezoekje aan de webshop of de V&D bij jou in de buurt eigenlijk niet overgeslagen mag worden, ook al is het om alleen even te kijken….
Welke leuke artikelen voorbij komen in het Prijzencircus? Wij geven een paar tips waarmee jij onverstoord de herfst doorkomt!

Scoor een nieuwe garderobe
Het stoffige imago dat V&D ooit had, heeft zij met de komst van merken als Mango, Desigual en Guess voorgoed van zich af weten te schudden. Het goede nieuws is dat onder andere deze topmerken voorbijkomen in de Prijzencircus folder. Je kunt voor een hele nieuwe herfstgarderobe gaan, inclusief handtas en stoere laarsjes en met onze kortingscode wordt jouw bestelling ook nog eens gratis thuis bezorgd!

Nestel je op de bank met dvd’s
Herfst en de regen gaan helaas hand in hand door het leven, daar kunnen we weinig aan veranderen. Wat we wél kunnen doen, is de herfst leuk maken. Blijf lekker binnen op de bank met een kop thee en jouw favoriete serie in de dvd-speler of een goed boek. V&D heeft alles in huis om de herfst door te komen: van een knus Blond servies tot de dvd’s van Downtown Abbey, Suits en Desperate Housewives.

V&D Prijzencircus kortingscode: weg met die verzendkosten!
Hij werd al even genoemd, de code die je tijdens de start van het Prijzencircus kunt gebruiken. Met de kortingscode wordt jouw bestelling helemaal gratis thuis bezorgd. Mooi meegenomen toch? Je kunt de code invullen bij het afronden van je bestelling.

Oké, genoeg geschreven, ook wij gaan snel een kijkje nemen en ‘onze slag slaan’! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *