Dompel je onder in Drenthe (3 dagen v.a. € 114,50 p.p.)

Combineer wellness met wandelen (of fietsen, mag ook) in de fraaie Drentse natuur.

Combineer wellness met wandelen (of fietsen, mag ook) in de fraaie Drentse natuur.

Drenthe heeft zo veel moois in huis, hoogste tijd om dat te gaan ontdekken. Bewonder het imposante kasteel van Coevorden, wandel of fiets door het prachtige landschap, met bossen en heide, neem een kijkje bij het Van Gogh Huis in Veenoord en plan een bezoekje aan Het Hunebedcentrum in Borger.

Verblijf
Wellness Hotel Spabron Hesselerbrug staat in het Drentse Oosterhesselen, op slechts negen kilometer van Coevorden. Je stuit hier op de ideale uitvalsbasis voor levensgenieters en natuurliefhebbers! Je wordt bij aankomst meteen vriendelijk onthaald: jullie uitje begint namelijk met een lekker welkomstdrankje. Overnacht in een van de vijf comfortabele hotelkamers met mooi uitzicht over de landerijen en trakteer jezelf op een ware wellnessbeleving. Proef in het hotel ontspannen sferen en culinaire maaltijden. Geniet buiten op het fraaie zonneterras van een koel drankje of strijk neer bij het buitenzwembad, op een van de ligbedjes.

Prijzen en periode
Dit arrangement is geldig t/m 30 september 2018 (m.u.v. feestdagen) op basis van twee personen in een standaardkamer. De prijzen zijn vanaf en kunnen verschillen per aankomstdatum. Kijk online voor de beste prijs voor uw gewenste periode. De vermelde prijzen zijn per persoon per arrangement (p.p.p.a.). Voordeeluitjes.nl is een label van Freetime Company B.V. Prijs-, druk- en zetfouten voorbehouden.

Inbegrepen:
•    2x overnachten
•    2x ontbijt
•    welkomstdrankje met lekkernij
•    1x driegangendiner
•    3 dagen entree sauna en wellness
•    parkeren
•    wifi

Niet inbegrepen
•    administratiekosten (€ 5,95 p.p.) en stads- en toeristenbelasting

Info en reserveringen
Voor meer informatie en om te boeken ga je naar www.voordeeluitjes.nl/vriendin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen