5 karaktereigenschappen die het sterrenbeeld Ram zo speciaal maken

5 karaktereigenschappen die het sterrenbeeld Ram zo speciaal maken

Ben je geboren tussen 21 maart en 20 april? Dan is jouw sterrenbeeld Ram. Iets om trots op te zijn, want de volgende kenmerken maken jou zo bijzonder.

Bijzondere kenmerken van het sterrenbeeld Ram

Ieder sterrenbeeld heeft zo haar eigen unieke karaktereigenschappen. Vaak kunnen mensen zich in hun sterrenbeeld (of maanteken) herkennen. Ben jij een Ram, dan ben je om de volgende redenen speciaal.

1. Moedig

Als Ram sta je als moedig te boek. Je bent dapper, zelfverzekerd en niet bang om risico’s te nemen. Als er een uitdaging op jouw pad komt, ga je die niet uit de weg.

Lees ook: 8x waarom mensen met het sterrenbeeld Ram zulke fijne partners zijn

2. Enthousiast

Van alle sterrenbeelden kom je er niet veel tegen die zo gepassioneerd en enthousiast zijn als een Ram. Je zit vol energie en je bent gemotiveerd om je dromen na te jagen.

3. Impulsief

Sommige mensen vinden impulsiviteit geen goede eigenschap, maar laat je niet kennen. Je handelt graag op basis van je gevoel en als je het gevoel hebt dat je iets nú wil doen, doe je dat ook. Dat maakt je juist zo leuk. Over de gevolgen denk je later wel na.

Lees ook: Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de allerbeste vriendinnen

4. Eerlijk

De mensen om je heen weten wat ze aan je hebben. Als ze een eerlijk antwoord willen, komen ze naar jou toe. Mede daarom ben je een goede partner in crime tijdens een shopsessie.

5. Ondernemend

Je bent in de wieg gelegd om te ondernemen. Je hebt grenzeloze ambities en omdat je niet bang bent voor risico’s en de leiding nemen, ben je geknipt om je eigen onderneming te beginnen. Niet voor niets zijn Rammen vaak succesvolle zakenmensen.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images