sterrenbeelden

Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de allerbeste vriendinnen

Wat zou je zonder je beste vriendinnen moeten? Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de allerbeste vriendinnen en daar ben jij vast heel dankbaar voor.

Ram

Een Ram zorgt ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Vaak kan een Ram het goed vinden met een Boogschutter, omdat het beiden vuurtekens zijn. Samen kunnen tot in de late uurtjes over de meest uiteenlopende onderwerpen praten. Een Ram kan goed advies geven en heeft een krachtig karakter.

Stier

Een Stier is een loyale vriendin. Zowel in een relatie als in een vriendschap zal een Stier alles voor de ander doen. Een vriendschap tussen twee Stieren is vaak erg sterk. Stieren begrijpen elkaar goed en zijn ook erg liefdevol. Andere sterrenbeelden waar een Stier graag mee omgaat zijn Maagd en Kreeft.

Tweelingen

Tweelingen staan altijd aan jou kant en geven jou een veilig gevoel. Ook laten ze jou vanuit een nieuw perspectief naar een situatie kijken. Tweelingen kunnen het vaak goed vinden met het sterrenbeeld Maagd. Deze sterrenbeelden communiceren op dezelfde manier en hierdoor ervaren zij direct een sterke connectie.

Kreeft

Een Kreeft zorgt graag goed voor haar vriendinnen en zij is iemand die je op ieder moment van de dag kunt bellen. Een Kreeft vindt het heel fijn om met een Weegschaal naar feestjes en concerten te gaan. Met een Schorpioen klikt een Kreeft op emotioneel niveau weer heel erg goed. Een Kreeft kan bij een Steenbok altijd terecht voor een luisterend oor en begrip.

Lees ook: Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft een fijn gesprek met haar kinderen

Leeuw

Een Leeuw heeft een vurig en aanwezig karakter. Vaak zoekt zij dezelfde eigenschappen bij een vriendin. Dit is waarom het goed klikt met een Waterman. Deze twee sterrenbeelden hebben veel bewondering voor elkaar. De vriendschap tussen een Leeuw en Vissen zorgt voor een meer relaxte sfeer. Dit kan af en toe ook nodig zijn.

Maagd

Een Maagd is heel selectief in haar vriendschappen. Ze gaat het liefst alleen om met positieve mensen. Anders wil ze geen energie in een vriendschap steken. Een Steenbok is een goede match voor een Maagd. Samen spenderen jullie graag veel tijd in de natuur. Daarnaast kan een Leeuw het goed vinden met mensen met het sterrenbeeld Maagd of Schorpioen.

Weegschaal

Een Weegschaal is vaak een sociale vlinder. Dit is waarom een Weegschaal het met verschillende mensen goed kan vinden. Wel voelt een Weegschaal vaak een directe klik met het sterrenbeeld Waterman. Zij vinden het fijn om samen tijd door te brengen, maar hoeven elkaar niet iedere dag te zien of te spreken. Ook met een Steenbok, kan een Weegschaal het vaak goed vinden. Ze geven elkaar nieuwe inzichten.

Schorpioen

Een Schorpioen heeft heel veel over voor haar vriendinnen en zij zijn ontzettend waardevol voor haar. Vissen zijn vaak een goede match en samen dromen zij over de toekomst en beschermen elkaar. Een Schorpioen kan hard werken en op dit vlak vindt zij haar steun bij een Steenbok.

Boogschutter

Een Boogschutter is liefdevol, maar ook erg eerlijk. Dit is waarom een Boogschutter niet zo goed klikt met overgevoelige sterrenbeelden. Een Boogschutter is vaak bevriend met avontuurlijke mensen die openstaan voor nieuwe ervaringen. Ook met Vissen kan een Boogschutter een sterke vriendschap opbouwen.

Steenbok

Op een Steenbok kun je echt bouwen. Een vriendin die je dus niet zomaar laat gaan. Een Steenbok zorgt voor een fijne sfeer en zal je geheimen nooit doorvertellen. Een Steenbok is vaak bevriend met sterrenbeelden als Vissen en Waterman. Deze sterrenbeelden brengen het spontane en vrolijke karakter van een Steenbok tot leven.

Waterman

Een Waterman vindt het belangrijk om een leuke tijd te hebben met haar vriendinnen. Ze zoekt daarom vooral contact met andere Watermannen of Vissen. Deze sterrenbeelden houden ervan om plezier te maken en te dromen over de toekomst.

Vissen

Vissen zijn erg emotioneel en als je verdrietig bent, kun je altijd bij haar terecht. Vissen zijn vaak goed bevriend met andere Vissen. Zij begrijpen elkaars gevoelige karakter.

Tip van de redactie

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Leven Met De Sterren
Bekijk bij bol.com

Lees ook: Voor déze drie sterrenbeelden wordt de herfst een geweldig seizoen

Foto: GettyImages
Bron: HelloGiggles