leeuw

Ben jij een Leeuw? Déze sterrenbeelden passen het beste bij jou

De aankomende periode staat in het teken van het sterrenbeeld Leeuw. Welke sterrenbeelden passen nou het beste bij dit vurige sterrenbeeld?

Weegschaal

Een Weegschaal kan goed communiceren en houdt van schoonheid. Een Leeuw is vaak een mooie verschijning dus die combinatie is in ieder geval al goed. Het charisma van een Leeuw kan een Weegschaal niet weerstaan. Een Leeuw kan dus rekenen op veel complimentjes, maar zal een Weegschaal graag overladen met prachtige cadeautjes.

Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw en Vissen vormen een grappig koppel. Vissen zijn vaak sociale vlinders en vinden alles aan een Leeuw fascinerend en grappig. Een Leeuw heeft soms een groot ego, maar Vissen houden hem of haar met humor en liefde met beide benen op de grond. Soms hebben Vissen moeite met toewijding in een relatie en hier kan een Leeuw moeilijk mee omgaan. Een relatie tussen deze twee sterrenbeelden kent daarom hoge pieken en diepe dalen.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden passen niet bij een Leeuw

Ram

Een Ram kan soms vurig en agressief zijn. Een Leeuw is vaak dominant en aanwezig. Als je deze twee sterrenbeelden combineert, kan het soms goed fout gaan. Daarentegen kunnen deze twee sterrenbeelden ook heel veel lol en plezier hebben. Ze hebben dan totaal geen oog meer voor de omgeving. Ze hebben veel begrip voor elkaar. Soms kunnen ze iets te vaak de strijd met elkaar aangaan.

Leeuw

Ja, deze combinatie kan ontzettend vurig zijn. Ook kunnen ze rekenen op voldoende drama in een relatie. Als er creativiteit in het spel is, kunnen deze twee sterrenbeelden wel weer heel goed samen. Ze stimuleren elkaar en bereiken mooie doelen. Het probleem is alleen dat ze beiden graag in het middelpunt staan.

Boogschutter

Zowel een Leeuw als een Boogschutter is strijdlustig. Soms zorgt dit voor passie en plezier in een relatie, soms kan er heftige strijd ontstaan. Als een Boogschutter eenmaal boos is, kunnen er flinke discussies ontstaan. Eén ding is zeker: de relatie tussen deze twee sterrenbeelden is nooit saai.

Maagd

Een Leeuw kan heel veel van een Maagd leren, maar hij of zij moet hier wel voor openstaan. Dit is helaas niet altijd het geval. Als dit wel zo is, kan er een super mooie relatie tussen de twee sterrenbeelden opbloeien. Een Maagd kan wat kritisch zijn en hier zit het ego van een Leeuw niet altijd op te wachten. Stiekem kunnen de twee veel van elkaar leren en zou het dus een perfecte match kunnen zijn.

Lees ook: Van lief tot afwachtend: dít vertelt jouw sterrenbeeld over je datingstijl

Foto: GettyImages
Bron: Horoscopes.lovetoknow.com