Deze 4 sterrenbeelden passen het beste bij een Schorpioen

Dít type koppel blijft uiteindelijk vaak het langst bij elkaar

Hoe een relatie verloopt, is nooit met zekerheid te zeggen. Toch blijkt dit type koppel over het algemeen het langst bij elkaar te blijven.

Langdurige relatie

Als je pas net een relatie hebt, denk je vaak dat deze relatie voor altijd is en er niets of niemand tussen kan komen. Nadat die eerste romantische periode voorbij is en je je roze bril afzet, leer je elkaar pas echt goed kennen. Vaak kom je er dan ook achter of jullie echt bij elkaar passen en/of waar nog aan gewerkt moet worden. Een perfect koppel bestaat niet, maar er zijn wel een paar dingen die ervoor kunnen zorgen dat jullie lang bij elkaar blijven. Uit onderzoek blijkt dat het belangrijk is dat jullie elkaars maatjes zijn, waarbij vertrouwen en stabiliteit de basis vormen.

Lees ook: Kiki: ‘Ik raakte halsoverkop verliefd op onze relatietherapeut’

Passie

Natuurlijk is de eerste periode van een nieuwe relatie gepassioneerd. Je voelt je fysiek tot de ander aangetrokken en kunt niet van hem of haar afblijven. Hierna neemt deze hevige verliefdheid vaak af en wordt het wat rustiger. Dit is het moment dat er een diepere connectie tussen jullie ontstaat die hoogstwaarschijnlijk leidt tot die fijne, stabiele relatie. Je durft je kwetsbaar op te stellen en voert diepgaande gesprekken. Vriendschap in een relatie is belangrijk, maar het is daarnaast ook belangrijk om naast je partner, ook nog andere vrienden te hebben. In een relatie moet er ook ruimte zijn om je individueel te kunnen ontwikkelen. Jullie maken, afzonderlijk van elkaar, groei door die de relatie uiteindelijk alleen nog maar sterker maakt.

Vriendin’s favoriet

Zou je graag willen dat je relatie meer in balans komt? Lees dan eens de bestseller: Liefde is een werkwoord.Zo ontdek hoe je kan omgaan met positieve en negatieve gevoelens in een relatie. Je komt te weten welke fasen er in een huwelijk zijn. Of het mogelijk is om een langdurige relatie nog te veranderen. En nog veel meer. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Na een verbroken relatie, weer gaan daten: tips die je kunnen helpen

Foto: GettyImages
Bron: PsychologyToday.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.