Vakantie Zus

Dít is waarom je ieder jaar met je zus op vakantie zou moeten gaan

Ook al hebben jullie beiden een druk leven en vast genoeg op de planning staan. Dít is waarom je ieder jaar een vakantie met je zus zou moeten plannen.

Perfecte match

Als zussen weten jullie precies hoe het is om samen veel tijd door te brengen. Met jullie ouders zijn er vast genoeg gezamenlijke vakanties geweest. Jij weet van je zus wanneer ze even tijd voor zichzelf nodig heeft, en andersom geldt dit net zo.

Alles delen

Vroeger konden jullie vast al niet van elkaars spullen afblijven. Dit zal nu niet anders zijn. Je hoeft dus sowieso niet te veel kleding of boeken mee te nemen. Dit scheelt al wat in bagage.

Reisbestemming

Jarenlang zijn jullie als kinderen samen op vakantie geweest. Onbewust zal dit ervoor zorgen dat jullie wat betreft de vakantiebestemming op één lijn liggen. Misschien houden jullie van een luxe hotel of worden jullie juist dolgelukkig van een familiecamping. Een lange discussie over dit onderwerp zal waarschijnlijk niet nodig zijn.

Lees ook: Vrouwen met déze 5 sterrenbeelden zijn de liefste schoonzussen

Irritaties tijdens vakantie met je zus

Doordat jij en je zus elkaar door en door kennen, zullen er vast en zeker irritaties ontstaan tijdens jullie vakantie. Gelukkig wordt dit ook snel genoeg uitgesproken. Misschien dat de sfeer even wat minder is, maar doordat alles bespreekbaar is, is dit ook zo weer opgelost.

Bijpraten

Zodra jullie ouder worden, zullen jullie elkaar niet dagelijks meer spreken. Een vakantie is hét ideale moment om goed bij te kletsen. Alleen al de voorpret is toch al iets om samen naar uit te kijken.

Voor altijd

Natuurlijk is een vakantie met een grote groep vriendinnen ook hartstikke gezellig, maar drama ligt hier toch altijd op de loer. Tijdens een vakantie met je zus weet je precies waar je aan toe bent en zij zal er altijd voor je zijn. Ook na een confrontatie of een vervelend gesprek pakken jullie de draad gewoon weer op.

Vriendin’s favoriet

Deze Princess Traveller reiskoffer heeft vier enkele wielen die ervoor zorgen dat de koffer makkelijk rolt en kantelbaar is. Op drukke luchthavens manoeuvreer je handig met de 360º roterende wielen door de massa heen, zonder ongemak te hebben van je koffer. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Zeven Zussen-fans, opgelet: deel 7 ligt nú in de winkels

Foto: Getty Images
Bron: SouthernLiving.com

Princess Traveller