Placeholder

Vis met bietensalsa

’n Bietje salsa.

’n Bietje salsa.

Hoofdgerecht voor 2 personen.

Boodschappenlijstje:

2 gekookte bieten

1 eetlepel kappertjes

olijfolie

1 citroen

2 witvisfilets

bloem

Aan de slag!

Snijd 2 gekookte bietjes in blokjes en meng ze met 1 eetlepel kappertjes, 3 eetlepels olijfolie, het sap van een halve citroen en wat zout en peper * Wentel 2 witvisfilets (bijv. tilapiafilet) door wat bloem * Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de vis in ca. 2 minuten per kant goudbruin * Bestrooi met zout en peper * Serveer met gekookte krieltjes in de schil.

Bereidingstijd: ca. 15 minuten.

Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Goran Todorovic. Recepten: Tal Maes.