Placeholder

Tomatensoep met pizza-tosti

Lekker en altijd goed: tomatensoep. Combineer dit lekkere soepje met een pizza-tosti. Smullen maar!

Lekker en altijd goed: tomatensoep. Combineer dit lekkere soepje met een pizza-tosti. Smullen maar!

Ingrediënten:
– 
1 blik extra gevulde tomatensoep (800 ml)
– 8 sneetjes brood 
– 75 g salami 
– 2 tomaten, in dunne plakjes 
 2 bollen mozzarella, uitgelekt en in plakjes 
– enkele blaadjes basilicum 
– 2-3 el olijfolie

Aan de slag
Bereid de soep volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Beleg intussen 4 sneetjes brood met salami, tomaat, moz- zarella, basilicum. Dek af met de overige sneetjes brood. Verhit wat olie in een ruime koekenpan en bak de tosti’s op laag tot matig vuur aan beide kanten goudbruin en tot de kaas is gesmolten (doe dit in porties en houd de gebakken tosti’s warm in de oven of gebruik 2 pannen). Snijd de tosti’s doormidden en serveer bij de soep.

Bereidingstijd: 15 minuten.

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Tal Maes. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Yvonne Jimmink. M.m.v. Dille & Kamille, Hema, Zara home, Studio Bazar, Portazul