Culinair

Recept voor hartige taart met zalm en spinazie

Advertorial – Deze hartige taart maak je gemakkelijk met vers bladerdeeg.

Voorbereiding 20 min. Oven 40 min. 

Met een hartige taart kun je alle kanten op. Met het verse bladerdeeg van Tante Fanny hoef je de taart alleen nog maar te beleggen. Op www.tantefanny.nl vind je altijd voldoende inspiratie om een heerlijke taart op tafel te zetten. Ook kun je met vers bladerdeeg van Tante Fanny heerlijke plaattaarten maken. Lekker, makkelijk en veel gezonder dan een diepvriespizza!  

Dit heb je nodig:
-1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
-boter om in te vetten
-200 g verse spinazie
-1 teentje knoflook, geperst
-3 eieren
-200 ml room
-1 el mosterd
-peper en zout, gemalen
-125 g verse zalm, in blokjes gesneden
-75 g gerookte zalm, in grove stukken gesneden
-3 el pijnboompitten
-60 g kaas, geraspt

Aan de slag
Lees op de website van Tante Fanny hoe je deze taart stap voor stap klaarmaakt. 

Foto: Tantefanny.nl

Reageer op dit artikel