Placeholder

Xandra: Mijn vriend en ik boekten een privécursus erotische massage

De nieuwe vriend van Xandra verraste haar onlangs met een privécursus erotische massage. Xandra zag het eigenlijk niet zo zitten, maar het bleek een spannende ervaring en een leuke aanvulling op hun seksleven.

De nieuwe vriend van Xandra verraste haar onlangs met een privécursus erotische massage. Xandra zag het eigenlijk niet zo zitten, maar het bleek een spannende ervaring en een leuke aanvulling op hun seksleven.

Xandra (41):  ‘Na mijn scheiding heb ik meer dan 2 jaar geen man aangeraakt. Ik had het druk met mijn kinderen en stond niet open voor een nieuwe relatie. Ook de seks miste ik niet. Sterker nog, ik was blij dat ik niet meer hoefde! Die saaie, afgezaagde nummertjes met mijn ex. Pas toen ik André ontmoette, ontdekte ik weer hoe leuk het kon zijn om met iemand te vrijen. André is een schat van een man, een perfecte tweede vader voor mijn meiden. En: een kanjer in bed. Zo voorspelbaar als mijn ex was, zo onvoorspelbaar is hij. De ene keer verrast hij me door een erotisch verhaal voor te lezen, dan weer koopt hij een leuk lingeriesetje voor me. Eén keer kwam hij in een glanzende boxershort uit de badkamer, met een roos tussen zijn tanden en ging verleidelijk voor me dansen. Ik moest ontzettend lachen. Maar toen ik op mijn verjaardag die speciale bon van hem kreeg, lachte ik niet meteen. Het was een tegoedbon voor een cursus erotische massage. Een privécursus, bij ons thuis. Met één vrouw, die ons alles zou uitleggen. Dresscode: bij voorkeur helemaal naakt… Daar werd ik wel even nerveus van. Ik ben niet preuts, doe graag een saunadag met vriendinnen. Maar met z’n tweeën in ons blootje, met een derde erbij, en dan erotische foefjes leren, oei…. Volgens André was het hartstikke leuk. Niet dat hij het eerder had gedaan, maar zijn beste vriendin en haar man wel. Dus… vooruit!

Op een vrijdagvond, mijn dochters waren bij mijn ex, was het zo ver. André en ik tilden ons matras naar de woonkamer. Daar om heen zetten we allemaal kaarsen. En een flesje wijn erbij… En toen was het wachten tot de bel ging. Ik was op van de zenuwen, maar dat verdween snel toen Tania binnenstapte. Een leuke vrouw die ons meteen op ons gemak wist te stellen. Na een inleidend gesprek kleedden we ons uit. Wij waren naakt, Tania droeg een hempje en een broekje en kwam bij ons op het matras zitten. Eerst legde ze mij uit hoe ik André kon masseren. Ze vertelde hoe hij ervan zou ontspannen maar tegelijkertijd ook opgewonden zou raken. Dit had veel te maken met kriebelen op bepaalde plekjes. Daarna vertelde ze over de body to body massage. Met veel olie op mijn eigen lichaam kon ik over dat van Andre strijken. En dat zou hem vast niet onberoerd laten. Toen ik dat uitprobeerde was dat wel duidelijk ja! Maar het was niet de bedoeling deze opwinding nu bij hem op te voeren; tot echte seks zou het bij de cursus absoluut niet leiden. Tania leerde me nog een hoop andere trucjes om hem te teasen en te plagen. Erg bijzonder waren de zogenaamde ‘penisgreepjes’ die Tania mij leerde. Ik dacht dat ik alles wel wist hoe ik een man kon verwennen, maar dat bleek absoluut niet waar!

 Daarna was het mijn beurt om mij uit te strekken op het matras. Al snel voelde ik André’s handen over mijn lichaam glijden. Tania benadrukte steeds dat hij uitgebreid de tijd moest nemen en geen plekje mocht overslaan. ‘Mannen hebben altijd haast hè,’ zei ze lachend tegen mij. ‘Maar wij vrouwen hebben tijd nodig!’ Hij streelde ook met veertjes over mijn lichaam, heerlijk. Na 2 uur was de cursus voorbij. En daar waar ik bang voor was geweest, dat het misschien plat of banaal zou zijn, bleek absoluut niet waar. Het was erg leerzaam én erg gezellig geweest. Intiem ja, ook dat, maar geen moment ongemakkelijk. Tot slot kregen we nog een dvd van Tania, zodat we alles op ons gemak nog een keer konden bekijken. En toen ging ze weg, en daar waren André en ik erg blij om! Ik wilde mijn nieuwe kunsten wel eens oefenen en de opwinding die daar bij kwam kijken de vrije loop laten. Wat volgde was een heel heftige vrijpartij die uren duurde. Heerlijk! We hebben de massages nog vaak op elkaar uitgeprobeerd. Maar soms is het wel moeilijk om hem helemaal af te maken omdat we tussendoor al veel te veel zin in elkaar krijgen!’

Tekst: Lydia van der Weide