Thuis

Jij verdient een compliment: lezeressen vertellen

Vandaag is het Nationale Complimentendag. Vriendin lezeressen vertelden op Facebook wie zij een compliment willen geven.

Wie wil jij een compliment geven? 

Astrid: ‘Mijn vriendin Annemarie. Ze woont in een klein dorpje en houdt de gemeente op de hoogte van het reilen en zeilen. Zo blijft het dorpje goed leefbaar.”

Andrea: “Mijn moeder. Binnen korte tijd is ze blind geworden aan beide ogen. Ik heb heel veel respect voor haar, want ze weet zich heel goed te redden in haar eigen huis. Mijn moeder verdient alle complimenten van de wereld!”

Esther: "Mijn lieve vriendin Maria, die in haar eentje zo goed voor haar tweeling van twaalf zorgt. Ook nu ze ziek is, staat ze nog voor haar kinderen klaar." 

Nicole: “Mijn vriendinnen Ellen, Mylène en Suzanne. Ellen is altijd zo positief en Mylène en Suzanne weten zich altijd zo goed te redden met hun twee kleintjes.”

An: “Mijn bovenbuurvrouw Jeanneke, omdat ze zo veel voor haar buren doet. En haar man, hij ging met mij naar een evenement in de Beekse Bergen. Zonder hem moest ik er alleen heenfietsen.”

Ester: “Mijn vriendin Marinella. Zij is er altijd voor iedereen. En dat terwijl ze sinds twee maanden een goedlopend bedrijf runt, midden in een scheiding zit en haar huis verkoopklaar heeft gemaakt.” 

Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gekregen? Lezeressen vertellen hierover in Vriendin 9 (vanaf vandaag in de winkels). 

Foto: Shutterstock

Reageer op dit artikel

Instagram