Hanneke: ‘Ik geef massages met een happy end’

Omdat haar werk in de sportschool niet veel verdient, heeft Hanneke een paar cursussen sportmassage gevolgd. Nu werkt ze als masseuse die mannen een ‘happy end’ geven.

Omdat haar werk in de sportschool niet veel verdient, heeft Hanneke een paar cursussen sportmassage gevolgd. Nu werkt ze als masseuse die mannen een ‘happy end’ geven.

Veel geld

Hanneke: “Ik werk als sportinstructrice in een fitnesscentrum. Ik geef lessen spinnen en zumba en loop verder rond voor persoonlijk advies. Heel erg leuk. Sporten is mijn grote hobby en ik vind het geweldig om ook anderen te motiveren. Het enige nadeel is dat het niet veel verdient. Daarom heb ik een paar cursussen sportmassage gevolgd, en doe ik dat nu ook. Ik kan twee avonden per week in onze sportschool terecht, in een kamer die daar speciaal voor is ingericht. Ik zou het wel vaker willen doen, maar dan werken er anderen in die ruimte. Sinds kort heb ik daarom een ander bijbaantje. Iets wat ik mij nooit had kunnen voorstellen dat het iets voor mij zou zijn. Maar ik vind het eigenlijk wel grappig om te doen en… het betaalt megagoed! In een massagesalon in de stad geef ik massages met een ‘happy end’.”

Lees ook: Anna: ‘Mijn man en ik zijn swingers, maar maakten een grote fout’

Doodeng

“Ik zag er een verhulde advertentie voor op internet staan en dacht in een opwelling: ik bel! Meer voor de spanning dat ik serieus dacht dat het iets zou worden. Maar toen ik daar op gesprek was bleek dat ik zo aan de slag kon. Diezelfde avond nog! Ik moest wel iets uitdagends aantrekken. Maar mij werd toegezegd dat klanten absoluut niet aan mij zouden zitten. Dat is verboden: wij masseuses raken alleen de mannen aan. Die geven we naast een gewone behandeling ook een erotische massage. Tot ze klaarkomen. De eerste keer vond ik het doodeng. Ik heb helemaal niet zoveel vriendjes gehad en ben altijd best onzeker, de eerste paar keer bij een nieuw persoon. Je moet toch ontdekken wat iemand lekker vindt. Dat is voor iedereen anders, toch? Gelukkig had ik meteen een eerste klant bij wie het reuze makkelijk ging. Hij vond het zelf zo spannend dat ik maar met mijn hand tussen zijn benen hoefde te glijden en het was al gebeurd.”

Lees ook: Marieke was seksverslaafd

Soort meesteres

“Inmiddels ben ik heel wat meer ervaren. En ik moet zeggen: ik vind het reuze leuk om te doen. Het geeft mij een sensatie van macht. Ik voel mij een soort van meesteres die de mannen op mijn tafel een heerlijk half uur bezorgt. Zonder dat ik iets van mezelf hoef te geven. Sommigen proberen mij wel aan te raken, maar dat kap ik direct af. Het mag niet, maar dat wil ik ook echt niet. Er zijn masseuses in onze zaak die body to body massages geven. Dan zijn ze zelf ook naakt. Maar daar begin ik niet aan, dat lijkt voor mij te veel op seks. Dat bewaar ik voor mijn vriendjes. Maar kerels een happy end bezorgen, dat is voor mij heel wat anders. Dat is gewoon een spel. Een ‘massage plus’ noem ik het. Toch weet ik niet of ik ermee door zou gaan als ik een vaste vriend krijgt. Want die zou het vast niet leuk vinden. Maar op dit moment ga ik met niemand om, dus ik geniet volop van mijn bijbaantje, heb lekker wat meer geld én ik leer steeds beter wat mannen fijn vinden. Elke klant is inmiddels als was in mijn handen. Kicken hoor!”

Tekst: Lydia van der Weide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • keet
 • Anoniem
  Anoniem
  Ik las je verhaal veel succes gewenst met alles wat je onderneemt.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Mag ik vragen waar en wanneer je werkt, dan kan ik langskomen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
 • clancy
  clancy
  Hey guys! How To Get Your Ex-Lover Back fast Even If Your Situation Seems Hopeless!! After 12 years of marriage, me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. i felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he would come back to me, I was really upset and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Unity can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a (Love spell) for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day,with lots of love and joy,and he apologized for his mistake,and for the pain he caused me and the kids. Then from that day,our Marriage was now stronger than how it were before,All thanks to Dr Unity. he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr Unity real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact, Email him at: Unityspelltemple@gmail.com , Call or Whats-app him: +2348071622464 , Web site:www.unityspelltemple.simplesite.com .
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Peter en
  Hallo masseuse doe je overdag om massage dan ik kom langs met afspraak
  Beantwoorden
 • Anoniem
 • Anoniem
 • Anoniem
  dhr J van de Berg
  Goedemorgen Hanneke zou ik een afspraak met u kunnen maken voor eventueel morgenmiddag voor een goede relaxmassage van anderhalf uur. 14.00 tot 15.30 mocht dat mogelijk zijn. Ik woon zelf in Hoogvliet en kom met het openbaar vervoer. Ik heb begrepen dat je in Rotterdam werkzaam ben bij een massage salon. Wie weet tot morgenmiddag 14.00. Mijn vriendelijke dank
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marco
  Hoe kom ik in contact met hanneke
  Beantwoorden
 • Anoniem
  wim claassen
  mag ik vragen waar en hoelaat je werkt heb wel interesse in een massage bij jou
  Beantwoorden
 • Anoniem
 • Anoniem
  Strandolf
  Ze heeft m bij mij ook eens door de hand laten gieren. Top!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Niek
  Lieve Hanneke geef je nog van die heerlijke massages met happy ending?? Ik zou er graag een willen ervaren als dat kan. Ik wordt er nu al opgewonden van kan ik je zeggen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anne-Marie
  Hoi ik woon in Waalwijk ben weduwe maar heb behoefte aan massage met happy ending. Ik ben nog niet zover om iets met de ander te doen ik kan mijzelf niet bevredigen lukt niet maar ik sta op knappen. Dit is de eerste keer en mijn man is 4 jaar dood. Mag spannend! En misschien leer ik wel wat! Ik ben heteroseksueel maar toch het liefst met een vrouw!
  Beantwoorden
  • Anoniem
  • Anoniem
   Michel
   Hey hallo hoe kan ik jou bereiken privé ? Email ? Of ?
   Beantwoorden
 • Anoniem
  Massage
  Hoi Hanneke. Ik zou graag eens een massage willen. Heel veel last van de onder rug door drukte en zwaar werk.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Remco
  Hoi Hanneke, Ik ben erg benieuwd wat voor massage je geeft. Graag zou ik bij je willen langskomen. Groetjes Remco
  Beantwoorden
 • Anoniem
  henk
  Toch fijn dat er zo"n eerlijke meiden zijn.Ik denk als zo"n vriendin had ,misschien even een bedenkelijk gezicht zou trekken .Het is zoals je het bekijkt .Toch een groot vertrouwen hebben het geen je voorstaat .Succes met alles wat je onder neemt
  Beantwoorden
 • Anoniem
  John
  Ik zoek vrouw voor thuis massage Nijmegen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Bruno
  Iik ben ook wel nieuwsgierig geworden naar deze massage? Hoe kan ik een afspraak maken?
  Beantwoorden
 • Anoniem
 • Anoniem
  Cuneyt
  Ik wil ook graag gemasseerd en gemasturbeerd worden!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  gert
  ik wil graag bij je komen voor een massage en wat kost het
  Beantwoorden
 • Anoniem
 • Anoniem
  Jennifer
  Wouw, mooi verhaal. Zou ik in contact kunnen komen? Ben ervan onder de indruk!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  erik
  he waar is het gelegen als het niet te ver is maak ik een afspraak grtjs
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Andre
  Ik zou graag een massage willen met happy end zou jij daar voor kunnen zorgen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Wij stel uit Brabant
  Hoi Hanneke, Geef je ook massage aan een stel (m/v)?
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen