Onderzoek bewijst: chagrijnig worden door honger is hartstikke normaal

Oeps: déze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig

Chagrijnig zijn we allemaal weleens. Maar als je er écht vaak last van hebt, heeft het misschien wel te maken met je sterrenbeeld.

Deze drie sterrenbeelden zijn nét wat vaker chagrijnig dan anderen.

Tweelingen

Mensen met dit sterrenbeeld twijfelen over álles. Ook zijn ze superkritisch. Niet alleen op zichzelf, maar ook op anderen. Hoewel ze zelf geen keuzes kunnen maken, verwachten ze dat wel bij anderen. Andere twijfelaars maken Tweelingen nog meer aan het twijfelen en daar worden ze chagrijnig van. Tip: probeer eens wat spontaner en impulsiever te zijn.

Lees ook: Déze sterrenbeelden hebben het meeste last van stress (en deze juist het minst)

Waterman

Ook als je sterrenbeeld Waterman is, ben je niet vies van kritiek leveren. Niet op anderen, maar wel op jezelf. Het kan namelijk altijd beter en je wilt overal goed in zijn. Zo’n onrealistische verwachting is niet de juiste instelling. Je wordt alleen maar chagrijnig als iets niet (gelijk) lukt. Probeer eens wat sneller tevreden te zijn.

Maagd

‘Perfectionisme’ is jouw tweede naam. Net als de Waterman ben jij enorm kritisch op jezelf. In plaats van de goede dingen, zie jij alleen wat er mis is met jouw leven. Probeer te beseffen dat een leven nooit ‘perfect’ zal zijn.

Lees ook: Déze drie sterrenbeelden zijn het betrouwbaarst

Bron: Cosmopolitan Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen