hoofdpijn

Déze sterrenbeelden hebben het meeste last van stress (en deze juist het minst)

Heb jij regelmatig last van spanningen? Het zou zomaar eens kunnen dat dit te maken heeft met je sterrenbeeld.

Deze sterrenbeelden ervaren de meeste stress:

Leeuw

Grote kans dat jij vaak bevestiging nodig hebt om zeker te zijn van situaties. Krijg je deze niet, dan levert dat nog weleens spanningen op.

Maagd

Maagden zijn erg perfectionistisch, waardoor kleine foutjes al snel opvallen. Ze leggen de lat vaak erg hoog, wat vaak spanningen met zich meebrengt. Ook het feit dat dit sterrenbeeld de controle graag in eigen handen wil houden, maakt dat hij/zij gevoelig is voor stress. Op sommige situaties heb je immers geen invloed.

Tweelingen

Jouw gedachten staan nóóit stil. Vaak heb je dan ook de neiging om situaties te overdenken en te piekeren. Ook stel je nogal eens wat dingen uit, wat onafgewerkte taken oplevert. Allemaal zaken die voor stress kunnen zorgen.

Goed tegen stress

Benieuwd welke sterrenbeelden juist wél goed met stress om kunnen gaan? Nou, deze:

Boogschutter

Van een overvolle mailbox tot allerlei mensen die iets van hen willen: de Boogschutter kan prima met dit soort situaties omgaan. De reden is dat ze dingen goed van een afstandje kunnen bekijken en prioriteiten kunnen stellen.

Stier

Stieren zijn vaak relaxte mensen: ze doen alles op hun eigen tempo en pakken de dingen stap voor stap (maar wel grondig) aan. Bij een volle takenlijst, halen ze eens diep adem en bekijken de dingen nog eens goed. Vervolgens worden de taken systematisch afgewerkt.

Vissen

Wanneer dit sterrenbeeld terecht komt in stressvolle situaties, zijn ze prima in staat hun gedachten te verleggen. Vissen zijn namelijk echte dromers en vrije denkers. Ook het feit dat deze mensen geen competitiedrang voelen, maar juist mensen willen helpen, helpt om het hoofd koel te houden.

Vriendin’s favoriet

Of je glas nu half vol of altijd half leeg is, iedereen kan wel wat positiviteit in zijn leven kan gebruiken. Mensen die positief in het leven staan zijn gezonder, hebben minder stress en kunnen moeilijke situaties beter aan. Positiviteit is dus aan te leren en ook nog in de goede zin besmettelijk voor je omgeving! De kracht van positief denken zit boordevol tips, voorbeelden en affirmaties en het is de ideale start voor iedereen die negatieve gevoelens wil leren omzetten in positieve! Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Flair.be
Foto: Getty Images

Lees ook: mensen met déze vier sterrenbeelden kunnen het slechtst tegen de hitte

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.