Oeps: deze sterrenbeelden komen altijd te laat

Oeps: deze sterrenbeelden komen altijd te laat

Het lijkt soms wel een ziekte: hoe erg je ook je best doet, je komt altijd te laat. Van een koffiedate met een vriendin tot een vergadering op je werk. Ach, geef je sterrenbeeld maar de schuld, want deze drie sterrenbeelden zijn nooit op tijd. 

Ram

Ram doet altijd enorm haar best om op tijd te komen, maar je bent en blijft chaotisch, waardoor het plan al gauw in het water loopt. Heb je twee afspraken staan, dan ben je geneigd in de tussentijd een klein klusje op te pakken dat uiteindelijk altijd uitloopt. Je verliest vaak de controle, maar als het om feestelijke gelegenheden gaat, verschijn jij altijd ‘modieus’ te laat, zodat je wordt overladen met aandacht. 

Stier

Als Stier beweeg je graag op je eigen tempo. En tja, dat is niet bepaald snel. Word je opgejaagd, dan komt jouw koppige kant al gauw omhoog. Soms doe je zelfs expres nóg rustiger aan om een punt te bewijzen. Je wil jezelf niet overhaasten en blijft, zelfs als je weet dat je te laat komt, jouw rustige tempo aanhouden. 

Lees ook: Deze sterrenbeelden zorgen altijd goed voor zichzelf

Boogschutter

Het motto van Boogschutter is ‘go with the flow’. Jij houdt niet van voorspelbare schema’s, waardoor je niet echt een routine hebt. Je gaat op vreemde tijden slapen en wordt soms super laat wakker. Ook vergeet je afspraken gauw doordat je ze van tevoren niet noteert. Daarnaast raak je ook veel kwijt, zoals sleutels en je telefoon waardoor je vaak nóg later komt. Van het te laat komen ondervind je eigenlijk nooit negatieve gevolgen, waardoor je er ook niet echt van leert.

Vriendin’s favoriet

Ontdek de diepgaande invloed van de maan op je emoties, zelfbeeld en relaties met Astrologie voor de ziel van Jan Spiller. Leer over maansknopen voor persoonlijke inzichten en talenten, ideaal voor wie snel zelfkennis wil opdoen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Bustle
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.