Deze sterrenbeelden hebben het meeste last van een herfstdip

Deze sterrenbeelden hebben het meeste last van een herfstdip

De dagen worden donkerder, de bladeren zijn bruin en het wordt koud: voor de een is de herfst een favoriet seizoen, terwijl anderen last krijgen van een herfstdip en het voorjaar niet snel genoeg kan komen. Of je veel last hebt van een herfstdip kan afhangen van je sterrenbeeld. 

Voor déze sterrenbeelden is de herfst en de winter niet zo’n fijne tijd. Zij hebben het meeste last van een herfstdip. 

Schorpioen

Schorpioen is één van de sterrenbeelden die vaak last heeft van een herfstdip. Je voelt je omgeving enorm aan en hebt de neiging om je gemoedstoestand aan te passen aan het weer. Is de omgeving donker en koud, dan voel jij je automatisch slechter. Het slechtste advies zou zijn om jou de regen in te sturen voor een wandeling. Kruip in plaats daarvan lekker op de bank, pak wat chocolade en steek gezellig wat kaarsjes aan. En knapt het weer een beetje op? Ga dan zeker naar buiten om een frisse neus te halen. 

Leeuw

Dit sterrenbeeld heeft altijd energie, maar zodra de zomer overgaat in de herfst, merk je dat je energielevel daalt. Mensen blijven meer binnen, terwijl jij juist erg opgepept wordt door anderen. Vooral als mensen in je omgeving te maken krijgen met een herfstdip, is de kans groot dat jij er ook een krijgt. Maar weet dat het tijdelijk is: nodig wat vrienden uit, ga lekker naar buiten en maak alvast plannen voor de feestdagen, want daar kijk je ontzettend naar uit. 

Kreeft

Kreeft houdt veel van de zon en daarom ben jij in de zomermaanden op je gelukkigst. Andersom word je juist somberder als het kouder wordt. Het liefste boek jij een vakantie naar een warm land. Mocht deze kans zich voordoen, dan raden we dat zeker aan. Blijf je toch in het koude Nederland? Haal de zon dan in huis met vrolijke zomerse muziek en plan vast je volgende zomervakantie.

Vriendin’s favoriet

Winterdepressie of dipje door donkere dagen? BrellaVio Happy Light daglichtlamp is jouw antwoord op daglichttekort en helpt tegen die vervelende gezondheidsklachten. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Daglichtlamp

Daglichtlamp

BrellaVio Happy Light

Bron: Girlscene
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.