Deze sterrenbeelden zorgen altijd goed voor zichzelf

Deze sterrenbeelden zorgen altijd goed voor zichzelf

Het leven is vaak erg gehaasd en daardoor vergeten we nog weleens goed voor onszelf te zorgen. Maar voor drie sterrenbeelden geldt dat niet: zij zetten hun gezondheid op de eerste plaats.

Ram 

Ram is erg competitief en houdt ervan om de hele dag bezig te zijn. Stilzitten is dan ook voor jou niet de manier om tot rust te komen. Nee, jij zorgt voor jezelf door veel te sporten en te bewegen. Van pilates tot fitness en wandelen, door te sporten zweet je alle stress eruit. Hoe meer uitdaging, hoe beter. 

Maagd

Dit sterrenbeeld is veel bezig met haar gezondheid en het creëren van een gezonde routine. Zo maak je graag smoothies, probeer je dagelijks voldoende groente en fruit te eten en ga je regelmatig naar de sportschool voor een fijne yogasessie. Ook ben je altijd op de hoogte van de laatste gezondheidtrends en weet je precies welke vitaminen en mineralen je nodig hebt. 

Lees ook: Déze sterrenbeelden gaan een fantastische zomer tegemoet

Weegschaal

Weegschaal houdt ervan om nieuwe trends op het gebied van gezondheid te testen. Je hebt er ook geen probleem mee om jezelf op de eerste plaats te zetten, waardoor je gemakkelijk nee zegt tegen dingen die niet binnen jouw routine passen. Je zorgt ervoor dat je voldoende sport, gezond eet en dat je elke nacht genoeg slaapt.

Vriendin’s favoriet

Astrologie is momenteel ongekend populair en met deze gids van Cosmopolitan’s expert Bente de Bruin leer je op een heldere, niet-zweverige manier je volledige horoscoop te begrijpen. Ontdek de fascinerende wereld van sterrenbeelden, planeten en zelfinzicht. Ideaal voor beginners. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Bustle
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bente de Bruin