engelengetallen

Zie je vaak 11:11 of 1234? De betekenis achter alle engelengetallen

Je werpt een blik op de klok en het is precies 12:34 uur. Of je ziet het getal 1111 voorbij komen. Volgens engelendeskundigen Doreen Virtue en Laura Lynn Jackson zijn dit boodschappen van engelen, maar wat betekenen ze?

De betekenis van engelengetallen

Getallencombinaties zijn altijd een teken van steun, schrijft Happinez. Grote kans dat je een bepaalde combinatie van getallen vaak tegenkomt. In het lijstje hieronder kun je op onderzoek uitgaan naar de betekenis van de getallen. De betekenis van een reeks (zoals 1313) achterhaal je door de betekenissen te combineren.

0, 00, 000, 0000: Deur openen

De 0 staat symbool voor het begin van iets nieuws. Misschien zit er een idee of plan in je hoofd, maar ben je nog te angstig om het uit te voeren. Bijvoorbeeld omdat je bang bent dat het niet slaagt. Zie dit als een teken dat je de deur kunt openen naar dit nieuwe levenspad.

1, 11, 111, 1111: Focus houden

Zie je het getal 1, dan weet je nu dat het staat voor gedachtenkracht. Er dient zich een kans aan die jouw aandacht nodig heeft, dus houd focus. Daar waar jij je focus legt, manifesteert zich.

Lees ook: Een dertiende sterrenbeeld? Dít wil je weten over de slangendrager

2, 22, 222, 2222: Zaaien

De 2 staat voor zaaien. Je stopt ergens veel tijd en energie in, zonder dat je iet of je er iets voor terugkrijgt. Het is een teken dat je op de goede weg bent en er mooie dingen aankomen.

3, 33, 333, 3333: Vertrouwen hebben

Misschien heb je je gedachten op iets gezet en bijt je jezelf er helemaal in vast, zonder dat je het gewenste resultaat ziet. Dan is het getal 3 een geruststelling van bovenaf. Wat je wil is in gang gezet, dus heb nog even vertrouwen dat het daadwerkelijk gaat lukken.

4, 44, 444, 4444: We zijn er

Als je in een periode van verdriet en eenzaamheid een 4 ziet, is het een teken van engelen dat je een beroep op hen kunt doen. Zie je juist veel vieren als het goed gaat? Dan is het een signaal dat de engelen ervoor je zijn.

5, 55, 555, 5555: Groei

Zoals alle goede dingen in drieën bestaan, komen vervelende gebeurtenissen vaak tegelijk. In welke van deze twee fasen je ook zit, als je een 5 ziet, weet je vanaf nu dat het staat voor groei. Het is een subtiel teken dat je gesteund wordt van bovenaf.

6, 66, 666, 6666: Balans

Zie je vaak zessen? Dan mis je misschien wel balans in je leven. Of het nu gaat over je gezondheid of je financiële plaatje, probeer de juiste balans weer te zoeken.

Lees ook: Sabine: ‘Ik kan met engelen praten, maar mijn man denkt dat ik gek ben’

7, 77, 777, 7777: Ontwikkelen

Als je stappen hebt gezet op het gebied van spiritualiteit of religie en je ziet het getal 7, dan ben je op het goede pad. Het staat voor je (spiritueel) ontwikkelen en is een teken dat je goed bezig bent.

8, 88, 888, 8888: Overvloed

Het getal 8 betekent overvloed. Iets wat je op dit moment doet, dat kan met geld te maken hebben, maar bijvoorbeeld ook met liefde, komt in overvloed op jouw pad. Of het nu financieel is of emotioneel: je wordt rijk van dat wat je nu manifesteert.

9, 99, 999, 9999: Afronding

Dan 9, het laatste getal. Dat staat in het teken van afronding. Waar een deur dichtgaat, gaat een andere deur open. Je hebt gedaan wat je kon en nu is het tijd om door te gaan met je leven.

1234: Vooruitgang

Dan een bijzondere combinatie die je vaak kunt zien: 1234. Het staat voor vooruitgang op je levenspad. De 1 moedigt je aan om iets nieuws te beginnen. Nummer 2 draait om balans, geloof en bekwaamheid. De 3 staat voor het uiten en communiceren vanuit je ‘authentieke zelf’, nummer 4 staat voor stabiliteit en toewerken naar je doelen. 1234 wordt meestal als eerste gezien, waarna andere getallen volgen. Het tweede getal staat voor de actie of stappen die je neemt nadat je 1234 als het ware hebt herkend.

Misschien werk je momenteel hard aan een grote verandering in je leven die jou en je dierbaren op termijn goed doen. Als je de reeks met getallen ziet, is het een teken dat alle tijd en moeite op den duur de moeite waard zijn.

Getallen van de engelen

Wist je dat Doreen Virtue een boek over dit onderwerp heeft geschreven? In Getallen van de engelen legt ze uit dat de engelen ons boodschappen sturen in de vorm van getallenreeksen. Het kan zijn dat je vaak dezelfde getallen ziet wanneer je naar een klok kijkt of een telefoonnummer opzoekt. Deze handige gids biedt een interpretatie van de getallen 0 tot 999 en zal je helpen om de tekenen te leren begrijpen. Wil je meer informatie over dit boek? Klik op onderstaande button.

Getallen Van De Engelen
Bekijk bij bol.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Happinez, Helderziende Paragnosten
Foto: Getty Images