Persoonlijke verhalen

Vriendin 16: Judith blijft ondanks zijn affaires bij haar man

“Mijn man gaat vreemd, maar ik leg me erbij neer”

Judith (38) was heel gelukkig met haar man en kinderen. Tot ze vier jaar geleden ontdekte dat haar man haar bedriegt. In plaats van hem de waarheid te vertellen, kijkt ze de andere kant uit: “Ik zie mezelf gewoon niet als single mama op een flat driehoog achter.”

Judith: “Afgelopen week staarde ik ’s nachts weer eens naar de cijfers van mijn wekker. Het was tien voor vier en Sander was nog niet thuis. De volgende ochtend rond zeven uur zou hij vast naast mijn bed staan met een flauwe smoes. De zoveelste. Dat hij in slaap viel op een feestje bijvoorbeeld, of de hele nacht praatte met een vriend met relatieproblemen. Zijn verhalen geloof ik allang niet meer. Daar ben ik mee gestopt sinds die keer dat ik de parfumgeur van een andere vrouw aan zijn colbert rook. Want dat is de waarheid. Mijn man gaat vreemd. En het ergste is dat ik het weet en het gewoon laat gebeuren.”

Lees het hele verhaal van Judith in Vriendin 16 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Sandraa

Jammer dat deze vrouw zich erbij neer legt. Vertrouwen hebben is de basis van elke relatie. Zelf zou ik het niet kunnen, de andere kant op kijken en doen alsof je van niets weet. Daar word ik bitter van, de relatie is gedoemd te mislukken.

Beantwoorden
Anoniem

😮 Jemig, wat laat die vrouw zich op dr kop zitten. Ik had hem gelijk de laan uitgestuurd.

Beantwoorden
mdek

Hier word je echt niet gelukkig van. Ja, mss kom je driehoog op een flat te zitten, maar dan heb je nog wel je eigenwaarde en de kans op nieuw geluk. Je man vindt het wel prima zo hoor. Wat een loser! Kies voor jezelf. Dit ga je niet je hele leven volhouden.

Beantwoorden

Instagram