Persoonlijke verhalen

Vriendin 15: Na drie jaar werd Selena zwanger van haar minnaar

“Ik heb een zoon van een getrouwde man die hem niet wil zien”

Selena’s (39) zoon Mees is al bijna anderhalf, maar zijn vader wil niets met Mees te maken hebben. Dat is namelijk haar ex-minnaar Ralf (42), die keurig getrouwd is. “Ik ben superblij met mijn zoontje, maar vind het wel erg dat er geen man in ons leven is.”

Selena: “De avond waarop ik Ralf vertelde dat ik per ongeluk zwanger van hem was geworden, was ook meteen de laatste keer dat ik hem heb gesproken. Ralf reageerde geschokt. Hij werd eerst stil, riep toen dat hij hier niet op zat te wachten en stapte vervolgens boos in zijn auto.
Sindsdien is ons contact beperkt tot af en toe whatsappjes. Die komen voor het grootste deel van mijn kant. Af en toe stuur ik Ralf een berichtje over zijn zoon. Zoals op de dag dat Mees was geboren: ‘Je hebt een zoon!’ En toen Mees één jaar werd: ‘Hoi Ralf, je zoon wordt morgen één, kom je een gebakje eten?’ Vaak krijg ik niets anders terug dan: ‘Gefeliciteerd’.”

Lees het hele verhaal van Selena in Vriendin 15 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStockphoto

Reageer op dit artikel

Herken jij je in het verhaal van Selena?

Nee

Wat had je dan gedacht ?

Nee

Om even te reageren op de dame hierboven… Ik zou denken dat hij een echte kerel zou zijn en zijn verantwoorlijkheid zou nemen! Hij was er namelijk zelf bij en dit is het risico wat hij in volle overtuiging genomen heeft! Haar zoon kan hier niets aan doen! Sneu dat hij zo laf is… Dit had ze zich waarschijnlijk heel anders voorgesteld 🙁

Nee

Ik vind het sowieso niet kunnen om een relatie te beginnen met een getrouwde man. Bedenk wat je zijn vrouw (en kinderen) aandoet… En ja, deze man heeft wel zijn verantwoordelijkheid te nemen. Wat een loser!!! Maar zijn vrouw (en kinderen?) hebben niet om deze situatie gevraagd en ik zou het ook heel erg voor hen vinden. Begin daarom ook nooit iets met iemand die bezet is. Dan kun je wachten op problemen en verdriet.

Nee

Wat een eikel en een egoist, hij denkt alleen maar aan zichzelf en durft zijn verantwoordelijkheid niet te nemen. Helaas is het kind weer de dupe!

Nee

gelukkig niet:$,maar wens haar sterkte en zou me niet te veel aan haar ex vastklampen.zoek een leuke man:inlove: die jou en je zoon accepteerd:$

Ja

Niets is zo makkelijk om te oordelen!
Beide zullen zaken anders kunnen doen en ook beide doen dingen goed.
Ik hoop dat Mees het fijn heeft met zijn moeder en dat zijn vader ooit nog eens onderdeel uit mag maken van zijn leven en dat Mees dit van toegevoegde waarde vindt.

Nee

gelukkig niet. (6)

Instagram