Vicky heeft een open relatie: ‘We genieten samen van de napret’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week vertelt Nicky over de open relatie met haar man.

Over Vicky (38):

Kinderen: ja, een tweeling
Status: getrouwd
Aantal sekspartners: 30
Frequentie: wekelijks
Favoriete standje: op tafel
Raakt opgewonden van: praten over seks-dates
Knapt af op: sleur
Geeft haar seksleven een 9,5

Zelden seks

Vicky: “Tot een jaar geleden gingen er soms maanden voorbij dat René en ik het helemaal niet deden. We knuffelden wel, we zijn altijd erg lichamelijk geweest. Maar vurig de liefde bedrijven? Dat kwam er nog maar zelden van. Niet dat ik niet gek op hem was, maar na dertien jaar samen kende ik iedere centimeter van zijn lijf. Elk standje hadden we wel eens geprobeerd. Ik raakte gewoon niet meer snel opgewonden, en hij had dat ook.”

Niet jaloers

“Tijdens een weekend weg hebben we daar uitgebreid over gepraat. We bleken het allebei jammer te vinden. Want seks kan zo lekker zijn! Het was Rene die zei: ‘Is een open relatie niets voor ons?’ Daar had ik ook weleens over gefantaseerd. We zijn beiden niet jaloers aangelegd. Dus waarom zouden we het niet eens proberen? Tuurlijk was het eng. Ik ben namelijk wel zuinig op onze relatie. Niet in de laatste plaats omdat we kinderen hebben. Dus de eerste keer dat René op Tinder-date ging, had ik de hele avond buikkrampen. Waar waren we in hemelsnaam aan begonnen?”

Lees ook: Nina heeft een open relatie: ‘Vriendinnen smullen van mijn verhalen’

Succesvol experiment

“Maar toen hij thuiskwam, mij bezwoer dat hij nul gevoelens had voor die andere vrouw, maar wel waanzinnig genoten had, was mijn buikpijn op slag weg. Ik hing aan zijn lippen: wat was er gebeurd, wat hadden ze gedaan? René nam de hele avond én de vrijpartij met me door en in plaats van dat ik het vervelend vond om te horen, wond het me behoorlijk op. Terwijl René doorpraatte, begon ik hem te strelen. Gelukkig was ook hij nog wel in de stemming voor een nieuwe ronde en na afloop van een heerlijke vrijpartij lagen we na te hijgen in elkaars armen. Wow, dit experiment was wel een succes!”

Napret

Nu, een jaar later, doen we het samen haast weer net zo vaak als in de eerste jaren van onze relatie. Terwijl we ook anderen zien. Juist dat heeft ons liefdesleven weer een boost gegeven. Hoewel we onze avontuurtjes apart van elkaar beleven – de een gaat op stap, de ander past op de kids – genieten we er daarna samen tot in de kleinste details van. Napret noemen we dat en het leidt haast altijd tot naspel. De een is dan aan het vertellen, terwijl we elkaar strelen en knuffelen. Naakt natuurlijk, relaxed in ons grote bed. Tot er geen woorden meer nodig zijn en we ons helemaal in elkaar verliezen.”

Meer inspannen

“Zeker als René me vertelt dat zijn date heel goed was in bed, span ik me in om nog beter te zijn. Want het voelt toch een beetje als concurrentie en ja, ik wil mijn positie wel tactisch veiligstellen. René heeft dat ook: hij geniet ervan om naar mijn avonturen te luisteren, maar heeft daarna behoefte om zijn territorium weer snel af te bakenen. Zo van: ze is wel van mij, hoor. Maar verder zijn we niet jaloers en dat we dit zo kunnen delen, is fantastisch. Ik vind dit zelfs het allerleukste van onze hele open relatie. Want hoewel ik heus aantrekkelijke mannen ontmoet en de seks soms mindblowing is, is het toch met niemand zo fijn als doodgewoon met mijn eigen vent. Want van hem hou ik, en dat maakt een vrijpartij pas echt compleet.”

Ook interessant: Sanne had een trio met haar beste vriendin: ‘De sfeer was broeierig’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen