Alles was perfect aan hem, hehalve de seks

Eva: ‘Alles aan hem was perfect, behalve de seks’

Eva woonde al lang samen met haar ex-man Wilco: ‘Als ik nog met Wilco zou zijn, zou ik er nooit achter zijn gekomen dat er in mij een sensuele vrouw schuilt.’

Eva woonde al lang samen met haar ex-man Wilco: ‘Als ik nog met Wilco zou zijn, zou ik er nooit achter zijn gekomen dat er in mij een sensuele vrouw schuilt.’

Eva: “Als je openstaat voor nieuwe ervaringen, kun je jezelf blijven verrassen. Dat vind ik bijzonder. Tot mijn 46ste was ik in de veronderstelling dat ik weinig aanleg had voor seks. Ik had nauwelijks lustgevoelens en als het tot de daad kwam, was dat op initiatief van mijn ex-man Wilco. Eerlijk gezegd bedreef ik de liefde met hem omdat ik dacht dat het van mij werd verwacht. Een vrijpartij vond ik soms fijn, maar vaak lukte het niet me te ontspannen.

Hoe anders is dat nu. Een seksdate met een minnaar is goed voor dagenlange voorpret. Ik bedenk wat voor lingerie ik aantrek tijdens ons afspraakje en haal lekkere hapjes in huis. Tijdens onze afspraak word ik urenlang gekust en gestreeld. Vaak raak ik daar zo opgewonden van, dat mijn lichaam van top tot teen tintelt. Mijn huid zindert bij elke aanraking en nadat ik ben klaar­gekomen, vraagt mijn lichaam om meer. Vaak heb ik meerdere orgasmes achter elkaar.”

Lekker in mijn vel
“Nooit had ik gedacht dat ik zó van seks kon genieten. Ik miste het ook niet. Mensen die er veel mee bezig waren, vond ik maar ordinair. Maar niets is zo veranderlijk als de mens, weet ik nu. En dat vind ik eigenlijk een heel mooie en hoopvolle boodschap als het om de beleving van erotiek gaat. Ik deel mijn verhaal omdat ik ontdekt heb hoe heilzaam aanraking is en hoe gezond seks is. Na een goede vrijpartij zit ik lekkerder in mijn vel. Ik voel me beter en mijn huid straalt. Ik vind ook dat ik er niet geheimzinnig over hoef te doen. Seks hoort bij het leven.

Aan mijn seksuele bloei ging wel een heel proces vooraf. Als ik nog samen zou zijn met Wilco, zou ik er nooit achter gekomen zijn dat er in mij een sensuele vrouw schuilt. Ik denk dat wie je bent en wat je doet voor een groot deel wordt bepaald door de wisselwerking met je omgeving. Wilco was geen temperamentvolle minnaar en ik ook niet. Bovendien waren Wilco en ik al 25 jaar samen.

Hoewel we het niet vaak deden, voelde ik me wel bemind door hem. Elke dag zei hij dat ik zo lief en mooi was, zelfs als ik met griep op de bank lang en eruit zag als een vogelverschrikker. Ik weet zeker dat we nog bij elkaar zouden zijn geweest als hij niet overspannen was geraakt. Wilco kon weinig prikkels verdragen. Na een grote reorganisatie op zijn werk raakte hij zichzelf kwijt. Hij was zo overspannen, dat alles hem te veel werd, zelfs onze relatie. Heel lang probeerden we er samen uit te komen, maar niets bleek te werken. Wilco wilde alleen verder en vertrok. Ik ben nooit boos op hem geweest. Ik weet dat hij wel wilde, maar niet meer kon.”

Broeierig sfeertje
“Na de breuk bleef ik verslagen achter. Wilco en ik waren zo vergroeid met elkaar, dat ik niet wist wie ik was zonder hem. Dankzij de steun van mijn vrienden krabbelde ik op uit het dal. Zij namen me mee uit eten of uit wandelen. Langzaamaan voelde ik dat ik weer mezelf werd.

Cynthia, een van mijn vriendinnen, houdt van uitgaan en vindt het leuk om naar bandjes te gaan. Zelf hou ik niet zo van stappen, maar drie jaar geleden had ik daar ineens zin in. Ik maakte werk van mijn make-up en trok een mooi bloesje aan. Samen met Cynthia bezocht ik een café waar volgens haar een goede band optrad. Die avond hadden we ontzettend veel lol. Terwijl wij dansten, zocht de drummer, Stefan, opvallend vaak oogcontact met me. Hij had prachtige, bruine ogen en een gespierd lijf. Omdat het warm was, droeg hij een tanktop. Ik vond hem onweerstaanbaar.

Toen Stefan naast me kwam staan aan de bar en een praatje aanknoopte, was het alsof heel mijn lichaam onder hoogspanning kwam te staan. Ik dacht maar één ding: jou wil ik zoenen. De wijntjes maakten me zelfverzekerd. Al snel werd de sfeer broeierig tussen ons. Toen Stefan zijn lichaam tegen het mijne drukte, bleef ik staan. Ik verlangde naar meer.”

Sterren van de hemel
“Van een afstandje hield Cynthia me in de gaten. Ze had er zichtbaar plezier in dat ik op het punt stond me te laten gaan. ‘Laat je me weten hoe het was?’ fluisterde ze bij het afscheid nemen, terwijl ze me een knipoog gaf. Stefan ging met me mee naar huis. We vreeën de sterren van de hemel.

Stefan en ik bleven elkaar zien en altijd hadden we goede seks. Stefan hield van experimenteren. Toen hij me op een avond een leren pakje gaf, moest ik even slikken, maar eenmaal aan, voelde ik me hartstikke sexy. Ook bedreven we de liefde op bijzondere plekken, zoals in het bos, of op de wasmachine. Er ging een wereld voor me open.”

Lees het hele verhaal deze week in Vriendin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Sarah Muller
    Sarah Muller
    Mannen zijn nu eenmaal niet zo gevoelig als vrouwen wat betreft de seks. Ik zou het zeker niet opgeven. Een goede man vinden in deze tijden echt niet meer makkelijk. Praat erover. Geef hem aan wat je leuk vind. Ik heb er recent nog een artikel over gepubliceerd en ik ben er zeker van dat het hem heel goed zou kunnen helpen. Je vindt het hier terug: https://nl.presspink.com/vrouwelijk-orgasme/
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen