Carletta: ‘Mijn vriend en ik hadden seks in het vliegtuig’

Veel mensen dromen ervan. Seks in het vliegtuig. Tijdens een reis naar Mexico, met weinig andere passagiers in de cabine, besloten Carletta en haar man zich terug te trekken in de toiletten.

Carletta (33): “Ik hoor regelmatig dat mensen erover fantaseren om eens te vrijen in het vliegtuig. Ik moet bekennen dat het idee mij ook altijd opwond. Seks op 10, 12 kilometer hoogte, stiekem, zonder dat iemand ervan weet: dat is toch kicken? Ik had alleen nooit gedacht dat ik het echt zou doen.”

Verstand op nul

Ik heb redelijk vaak gevlogen, maar de vliegtuigen waar ik in zat waren altijd afgeladen. Dat waren chartervluchten naar Spanje of naar Griekenland. Die vertrekken in de regel op zo’n onmogelijk vroeg tijdstip dat alle lust tot iets anders dan slapen je wel vergaat. Maar vorig jaar gingen mijn man en ik op huwelijksreis naar Mexico. We hadden er erg veel zin in: maar we zagen wel op tegen de reis. 17 uur in totaal, met een overstap en lange wachttijd in Philadelphia… En dat een dag na onze bruiloft. Maar ja, uitzitten, met ons verstand op nul.

Halfleeg vliegtuig

Mijn man vermaakt zich altijd wel met films die worden gedraaid, ik had een dik boek en een stapel tijdschriften mee. En van die kussentjes die je kunt opblazen, om eventueel te slapen. Nou, daarvan is het eerste deel van de reis niets gekomen! We hadden wel wat anders aan ons hoofd. We bleken namelijk in een half leeg vliegtuig te zitten. En dan overdrijf ik nog: ik denk dat nog geen derde bezet was. We hadden samen een rij stoelen van 4 voor onszelf. We zaten vrijwel achterin, vlakbij de wc’s. Om ons heen zaten maar weinig mensen. Soms 2 aan 2, dan weer alleen.

Er tussenuit sneaken

Nadat we waren opgestegen en ik een blad uit mijn tas pakte, fluisterde mijn man: ‘Van deze kans gaan we gebruiken maken hè?’ Ik snapte eerst niet wat hij bedoelde. Tot hij me een knipoog gaf en met zijn hoofd naar de toiletten knikte. Er trok een siddering door me heen. Hij had gelijk. We vlogen met zo weinig passagiers dat er absoluut een moment zou komen dat we er onopvallend tussenuit konden sneaken. En ons samen opsluiten in de wc. Wauw!

Stoer verhaal

Het zou onze eerste vrijpartij als man en vrouw zijn; tijdens onze huwelijksnacht waren we zo moe dat het er niet van was gekomen. Wat een stoer verhaal zouden we hebben thuis! Nou ja, ík zou er hooguit met een paar vriendinnen over lachen. Maar ik wist dat mijn man het zou rondbazuinen. Ik heb de indruk dat veel van zijn vrienden mij maar wat saai vinden, dus dit leek mij de ultieme manier om te tonen dat dit helemaal niet waar is. Maar ik deed het niet om indruk te maken op anderen hoor. Ik kreeg zelf al zin bij het idee alleen. En mijn man ook: hij pakte mijn hand en legde die op het kruis van zijn spijkerbroek. Ik voelde dat hij er nu al klaar voor was! Toch moesten we nog een tijd wachten tot het juiste moment.

Gedoe

Er werd eten uitgedeeld en dat was een hoop gedoe. Daarna zaten de meeste mensen te lezen of tv te kijken. Ook kwam er om de haverklap een stewardess langs. Wij deden of we verdiept zaten in een blaadje; maar ondertussen wachtten we geduldig onze kans af. Ik kon die stewardessen wel wegkíjken. Ik had zoveel zin! Eindelijk, na ruim 4 uur vliegen, gingen de grote lampen uit. De meeste mensen lagen toen al te slapen. Mijn man en ik wachtten nog een tijdje. Toen maakten we zacht onze stoelriemen los. Mijn man ging eerst. Hij liep met een omweg naar de toiletten die het dichtst bij mij waren. Ik wachtte een minuut of 5 en op een moment dat ik zeker wist dat niemand keek, glipte ik er ook heen.

Vreselijk opgewonden

En daar stonden we, in dat kleine hokje. Giechelend en vreselijk opgewonden. Voorspel was amper nodig: mijn vriend pelde mijn broek los, trok zijn eigen boxershort omlaag en duwde mij tegen de deur. En toen voelde ik hem, hard, krachtig. We zoenden wild terwijl we staand vreeën. Geen handig standje maar ik ben zelden zo in the mood geweest. In no time kwam mijn vriend klaar. En ik ook; al die uren fantasie-voorspel hadden zijn werk gedaan. Breeduit lachend keken we elkaar daarna aan. Waanzinnig! Na nog een lange zoen ben ik weer als eerste naar buiten geglipt.

Lacherig

Iedereen sliep, niemand had iets gemerkt. Even later kwam mijn vriend terug. We hadden 4 stoelen om met z’n tweeën op te liggen en we zijn romantisch in elkaars armen gaan liggen. Van slapen kwam niets meer, daar waren we te lacherig voor. En het leuke is, ik ben tijdens deze reis zwanger geraakt. Misschien wel in het vliegtuig!”

Lees ook: Lezeressen vertellen: ‘Dit is mijn grootste seksfantasie’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Paula
  De ene keer is het haar vriend, de andere keer haar man. Of waren ze met hun drieën?
  Beantwoorden
 • Anoniem
 • Anoniem
  Richard
  Ikke zou je sexmet mij willen ik hoor het van je dan geef ik je lekkeer sex
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen