Leona: ‘Mijn onschuldige flirt liep uit de hand’

Wat begon als een onschuldige flirt eindigde in een wilde vrijpartij. Nu is het Leona’s geheimpje. “Ik voelde me weer vrij, los en onbezonnen.”

Wat begon als een onschuldige flirt eindigde in een wilde vrijpartij. Nu is het Leona’s geheimpje. “Ik voelde me weer vrij, los en onbezonnen.”

Over Leona (37):

Status: getrouwd
Kinderen:  2
Aantal sekspartners: 13
Frequentie: wekelijks
Favoriete standje: man die de leiding neemt
Raakt opgewonden van: ondeugende ogen
Knapt af op: overbeharing
Geeft haar seksleven een 7

Opvallende verschijning

Leona: “Het was niet mijn bedoeling om mijn man te bedriegen. Ik heb vreemdgaan altijd afgekeurd. Dat ik dat zelf nog eens zou doen, had ik nooit verwacht. Nog raarder is dat ik er geen greintje spijt van heb. Het was gewoon te leuk, te lekker. Ik koester mijn geheimpje; mijn man zal er nooit achterkomen.

Ik werk als office manager op een klein kantoor en ik zorg ook voor de lunch. Daarvoor haal ik dagelijks lekkere dingen in een delicatessenzaak een stukje verderop. Een paar maanden geleden was de weg daarnaartoe opgebroken. Er waren vijf mannen aan het werk, waarvan eentje mij meteen opviel. Hij deed me denken aan Johnny Depp in zijn jonge jaren. Hij keek me zo vrolijk aan dat ik spontaan teruglachte. Na die eerste dag herkende hij me iedere keer als ik langskwam. ‘Dag mooie vrouw’, zei hij dan. Op een dag had hij een roos bij zich voor me. Zo schattig! Mijn collega’s moesten er erg om lachen. ‘Leona heeft sjans’, ging het hele kantoor rond.”

Doe eens gek

“Tegen mijn man vertelde ik niets. Natuurlijk niet, dit stelde niks voor. Het was gewoon een beetje onschuldig flirten op straat. En de werkzaamheden waren bijna klaar, dan zou de man – die Lars heette, wist ik inmiddels – zo weer uit mijn leven verdwijnen. Dat zou ook gebeurd zijn, als hij op die ene vrijdagmiddag niet naar me toegekomen was. ‘Onze laatste dag hier’, zei hij. ‘Mag ik jou op een drankje trakteren straks om je te bedanken dat je mijn werkdagen hebt opgevrolijkt met je mooie verschijning?’ Normaal gesproken was ik daar nooit op ingegaan. Maar het was een van de die zeldzame avonden dat ik niets te doen had. Mijn ouders gingen met de kinderen naar een musical en mijn man had een werkuitje. ‘Doe eens gek’, schoot er door mijn hoofd. En wat was er mis met een drankje? Ik wilde vooral een spannend verhaal voor mijn collega’s hebben. Ik nam me voor ze een selfie te sturen vanaf het terras. Dus ik zei ja. Met het plan een kopje thee te doen en dan naar huis te gaan.”

Lees ook: Sara: ‘Een onbekende verleidde mij in de sauna’

Vrij, los en onbezonnen

“Maar thee werd wijn. En één wijn twee wijn, en méér. Lars bleek een erg grappige man die mij continu liet lachen. Het gesprek liep zo soepel dat het er steeds niet van kwam om weg te gaan. Na vier drankjes bestelden we wat eten; voordat dat kwam had ik nog twee wijn op. Het was alsof alle jaren van mijn huwelijk wegvielen. Ik voelde me weer achttien, vrij, los en onbezonnen. Toen ik eindelijk naar huis wilde gaan, ontdekte ik dat ik mijn portemonnee had laten liggen op m’n werk. Lars liep mee naar ons kantoor. Onderweg trilden mijn handen. Ik wist heel goed wat er al de hele avond in de lucht hing. Ik wist ook dat ik deze man vooral níet mee naar binnen moest nemen. Want dan zou het niet bij praten alleen blijven.”

Mijn geheimpje

“Ik wíst het – toch hield ik de deur voor hem open. We waren nog niet binnen of ik voelde zijn handen op mijn billen, zijn mond in mijn hals. En in plaats van hem weg te duwen, trok ik hem mee naar mijn bureau. Daar tilde hij me op en gleed met zijn handen onder mijn jurk. Hij mompelde allemaal lieve, ondeugende dingen. Terwijl we het deden, dacht ik: dit zouden mijn collega’s eens moeten weten! Ik zal het hen natuurlijk nooit vertellen. Dit is mijn geheimpje. Als twee ondeugende kinderen stonden we daarna weer buiten. We wisten dat dit eenmalig was, ook Lars was getrouwd. Toch gaf hij mij zijn nummer, maar dat heb ik later weggegooid, om mezelf niet in de verleiding te brengen. Ik wil absoluut niet in een affaire terechtkomen. Maar dit kleine foutje vergeef ik mezelf wel. Wat heb ik ervan genoten!”

Lees ook: Birgit: ‘Na onze speeddate belandden we meteen in bed’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    André van soest
    Dit is geweldig maak ik nooit mee leona van mij krijg je een 10 groot gelijk genieten en dat is meestal met een ander geen schande ik vindt het geweldig vaker doen . Groetjes andre
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen