Birgit: ‘Na onze speeddate belandden we meteen in bed’

Birgit: ‘Na onze speeddate belandden we meteen in bed’

Birgit had niet veel verwacht van de speeddate-avond waar ze zich voor had opgegeven. Tot Rob het café binnenstapte. “Er kwam een zwerm vlinders los in mijn onderbuik.”

Birgit had niet veel verwacht van de speeddate-avond waar ze zich voor had opgegeven. Tot Rob het café binnenstapte. “Er kwam een zwerm vlinders los in mijn onderbuik.”

Over Birgit (29):

Kinderen: geen
Status: woont samen
Aantal sekspartners: 13
Frequentie: bijna dagelijks
Favoriete standje: elke keer anders
Raakt opgewonden van: lange krullen
Knapt af op: vluggertjes
Geeft haar seksleven een 9

Speeddate-avond

Birgit: “Hij viel me direct op toen ik het café binnenstapte. Blonde krullen tot op zijn schouders, een spijkerjas en stoere laarzen. Wauw. Zou deze man ook meedoen met de speeddate waarvoor ik mij had opgegeven? Waarschijnlijk niet. Hij zat hier vast op zijn bloedmooie vriendin te wachten. Zuchtend draaide ik me om en meldde me bij de organisatie die een zaal in dit café had afgehuurd. Ik had er weinig vertrouwen in dat ik vanavond de liefde van mijn leven zou vinden. Toch was ik benieuwd. Zo’n speeddate-avond, waarbij je telkens drie minuten met een andere man praat, was weer eens iets anders dan in je uppie thuis datingapps afstruinen.”

Een charmeur

“Vlak voordat we van start gingen ging de zaaldeur open. En jawel: daar stond de man die ik bij binnenkomst gespot had. Ogenblikkelijk kwam er een zwerm vlinders los in mijn onderbuik en ik kon niet wachten tot hij tegenover mij zou zitten. Ik sprak met zeven mannen. Mannen die ik normaal gesproken best leuk had gevonden. Nu wachtte ik alleen maar tot hij aan de beurt was. Toen hij tegenover me zat en zich met een brede glimlach voorstelde als Rob, stokten al mijn openingszinnen in mijn keel. Gelukkig brak hij het ijs. ‘Wat doe jij hier?’ vroeg hij. ‘Jij bent toch veel te leuk voor een avond als deze?’ Wat een charmeur, dacht ik, maar ik moest toch lachen. De drie minuten vlogen om. Toen hij wegliep, kon ik niet anders dan hopen dat hij me een ‘ja’ zou geven – dan zouden we later door de organisatie aan elkaar worden gekoppeld.”

Lees ook: Sharon en haar man werden betrapt door hun kind

Ik wilde hem

“Toen de avond afgelopen was, vertrok Rob meteen. Jammer, ik had graag nog een praatje gemaakt. Teleurgesteld ging ik weg. Toen ik bij mijn fiets stond, dook Rob opeens op. ‘Ik stond je op te wachten’, zei hij, met die sexy lach van hem. ‘Ik wil de andere mannen voor zijn die je een ja hebt gegeven. Kan ik je strikken om samen wat te drinken?’ We zijn een kroeg ingedoken en daar bleek ik kennelijk net zo’n verpletterende indruk op hem gemaakt te hebben als hij op mij. Ik zweefde toen ik dat ontdekte. We praatten non-stop en het klikte zo goed, dat ik om één uur ’s nachts al besloot me de volgende dag ziek te melden op mijn werk. Want Rob was vrij en ik wilde met hem mee. Er schoot wel door mijn hoofd: ben ik nu niet te makkelijk? Het kon natuurlijk zijn dat hij alleen op seks uit was. Maar eerlijk gezegd kon me dat niet schelen. Ik wilde hem: of het nu voor een nacht of voor een heel leven was.”

Drie dagen in bed

“En hij bleek geen player. Ook toen het licht werd, en de alcohol uitgewerkt was, bleef hij roepen dat hij me fantastisch vond. We hebben drie dagen in bed liggen zoenen, seksen en praten. Toen we eindelijk opstonden, was duidelijk dat wij een setje waren en twee weken later trok ik al bij hem in. Het was echt liefde op het eerste gezicht geweest, van beide kanten. We hebben de organisatie van het speeddate-event gemaild om ons succesverhaal te melden. Zo snel als het bij ons allemaal ging, dat hadden ze vast nog niet vaak meegemaakt!

Overigens gaat niet álles in zo’n hoog tempo, ik ben namelijk niet dol op vluggertjes. Ik heb altijd wat meer tijd nodig om op te warmen en vind het vervelend als een vrijpartij al voorbij is voordat het voor mij echt begonnen is. Maar daar hoef ik mij gelukkig geen zorgen om te maken, Rob is een fantastische minnaar en de seks kan hem ook niet lang genoeg duren.”

Ook interessant: Zoë: ‘Mijn beste vriend bleek een goede minnaar’

Tekst: Lydia van der Weide. Om privacyredenen zijn alle namen veranderd. De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen