Sara: ‘Een onbekende verleidde mij in de sauna’

Sara heeft naar eigen zeggen geen bruisend seksleven: casual seks doet haar niks. Tot die bewuste dinsdag in de sauna. “Het was een onvergetelijke ervaring.”

Sara heeft naar eigen zeggen geen bruisend seksleven: casual seks doet haar niks. Tot die bewuste dinsdag in de sauna. “Het was een onvergetelijke ervaring.”

Een paar keer seks

Sara: “Ik krijg de indruk dat haast alle singles een bruisend seksleven hebben. Ik heb vriendinnen die elke week iemand anders oppikken en ook nog booty calls tussendoor hebben. Ik ben niet zo van de casual seks. Ik vind de meeste mannen gewoon niet leuk genoeg. Dit jaar heb ik dan ook nog maar een paar keer seks gehad. Een daarvan was een onvergetelijke ervaring.

Het was op een dinsdag, mijn vaste vrije dag. Ik was in mijn eentje naar de sauna. Dat doe ik vaker. Ik heb een drukke baan en kan nergens zo ontspannen als tijdens een sauna-uitje. Gezellig met vriendinnen, maar als niemand kan, vermaak ik me ook prima alleen. Een boek mee, dromerig bubbelen, een dutje doen en mezelf verwennen met een salade. Ik ga altijd weer helemaal ­opgeladen naar huis.

Knappe man

Die bewuste dinsdag was het extreem rustig in de sauna. Het stormde en code oranje dreigde. Omdat het voor mij maar een klein stukje rijden is, had ik het weer getrotseerd, maar ik was een van de weinigen. Bij een opgieting, waar we maar met z’n zevenen zaten, viel hij me op: een knappe man, iets ouder dan ik, met donker haar en een goed lijf. Vanonder mijn wimpers gluurde ik naar zijn sixpack. Hij zag er sexy uit.

Na afloop gingen we samen in het koude badje en maakten we oogcontact. Ik merkte dat hem beviel wat hij zag, en hij begon een praatje over hoe rustig het was. Daarna gingen we weer onze eigen gang. Even later troffen we elkaar weer en zochten onze ogen elkaar. Als vanzelf begon hij me te ­volgen. Ging ik naar het zwembad, dan dook hij er ook in. Liet ik me in het bubbelbad zakken, dan kwam hij ook. Soms kletsten we wat. Om daarna weer alleen onze ogen te ­laten spreken.

‘Verras me maar’

Op een gegeven moment ging ik een saunacabine in. Er was niemand. Na twee minuten kwam hij ook binnen. Ik lag languit, hij ging aan de overkant zitten. Toen vroeg hij of hij me mocht masseren. Normaal gesproken zou ik daar nooit ja op zeggen, maar deze man had iets. ‘Lekker’, zei ik, terwijl ik me uitrekte. ‘Verras me maar.’ Hij kwam naast me zitten en streelde mijn lichaam, dat vochtig was van vele zweetdruppeltjes. Zijn handen gingen langs mijn borsten en buik ­verder omlaag.

Zinderend hoogtepunt

‘Sluit je ogen maar,’ zei hij, ‘ik hou wel in de gaten of er ­iemand aankomt.’ Gek genoeg vond ik het niet moeilijk om me ongegeneerd over te geven aan zijn handen en zijn tong. Wat een ervaring. Toen ik na een zinderend hoogtepunt mijn ogen opende, keek ik in twee stralende ogen. Hij had duidelijk genoten van wat hij deed. Dat zag ik ook aan zijn ­lichaam en ik vroeg me vertwijfeld af: verwacht hij nu ook iets van mij? Maar hij stond op, gaf me een zachte kus en zei: ‘Geniet lekker even na.’ Daarna verliet hij de cabine.

Toen ik een paar minuten later ging douchen, zag ik hem niet meer. Hij was kennelijk direct naar huis gegaan. Dat verbaasde me niet: ik had al gezien dat hij een trouwring droeg. Stiekem hoop ik dat ik hem nog eens tegenkom. Al wordt het vast nooit meer zo spannend als deze keer!”

Tekst Lydia van der Weide. Om privacyredenen zijn alle namen veranderd. De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen