Anouk

Nieuwe blogger: moeder Anouk van Eenbeetjehippie.com

Anouk is 27 jaar, getrouwd en ‘een beetje hippie’. Tenminste, zo wordt ze vaak genoemd door de mensen om haar heen. Dat vindt ze overigens helemaal niet vervelend, want hippies zijn vrij, ruimdenkend, liefdevol en misschien ook een tikkeltje maf. Iets waar ze zichzelf ook wel in herkent.

Lees hier nu haar eerste blog: Hoe overleef ik een huilbaby?

Bewust ouderschap

Bijna 2 jaar geleden werd ze moeder van Soof en vanaf het allereerste moment vielen alle overtuigingen rondom opvoeden van haar af. De kennis vanuit haar pedagogische studies en voorgenomen opvoedstijlen schoof ze aan de kant en ze besloot te varen op haar oerinstinct. Intuïtief, liefdevol en bewust is wat haar ouderschap kenmerkt. En omdat dat soms toch een beetje anders is dan anders en ze hier veel vragen over kreeg, besloot ze haar liefde voor schrijven te combineren met de liefde voor het hippieleven. En zo ontstond www.eenbeetjehippie.com.

Blogs

Op haar website vind je leesvoer over bewust ouderschap, voeding en lifestyle. Je leest daar allerlei verhalen over bijvoorbeeld haar bevalling, het omgaan met driftbuien, creatief en duurzaam spelen, maar ook inspirerende recepten en interieurtips vind je er terug. Nieuwsgierig geworden? Check dan zeker even haar website en Instagram.

Op Vriendin.nl lees je iedere twee weken een blog van Anouk, over ouderschap en alles wat daarbij komt kijken. Haar verhalen zijn persoonlijk, eerlijk, onderbouwd en altijd ‘een beetje hippie’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Een Beetje Hippie (@eenbeetjehippie) op

Reageer op dit artikel