Natascha is de dochter van René Froger: 'Hij belt mij dagelijks'

Natascha is de dochter van René Froger: ‘Hij belt mij dagelijks’

Of het hebben van een beroemde vader je leven verandert? Het valt mee! Een vader is namelijk ‘gewoon’ een vader, óók als heel Nederland weet wie hij is. Natascha, de dochter van René Froger, weet dat als geen ander.

Of het hebben van een beroemde vader je leven verandert? Het valt mee! Een vader is namelijk ‘gewoon’ een vader, óók als heel Nederland weet wie hij is. Natascha, de dochter van René Froger, weet dat als geen ander.

Over Natascha Froger (35):
Beroep: eigenaresse afslankkliniek
Relatie: met Matthijs (31), moeder van Charlie (12) en Kaycee (3)
Dochter van René Froger (58, zanger). Hij heeft naast Natascha nog drie zonen Danny (31), Maxim (23) en Didier (21). René is getrouwd met Natasja (53).

Hectisch bestaan

“Alles wat mijn vader deed, werd breed uitgemeten in de roddelbladen. Daar werd ik door klasgenoten mee geconfronteerd en dat heeft me wel dwarsgezeten. Ik was vier toen mijn ouders uit elkaar gingen. Mijn broer Danny en ik gingen in principe om de week naar mijn vader, maar dat schoot er door zijn hectische bestaan weleens bij in. Als we bij hem waren, was het geweldig. We deden altijd iets leuks. Ik heb het er wel met hem over gehad, over hoe vaak hij toen weg was en hoe weinig we elkaar zagen. Maar daar hebben we allebei vrede mee. Als hij destijds niet zo voor zijn carrière was gegaan, had hij niet gestaan waar hij nu staat. Zelf heb ik niet zo veel met muziek trouwens, en ik kan al helemaal niet zingen. Daarin lijken we totaal niet op elkaar.

Lees ook: Piet Paulusma en zijn dochter Martsje: ‘Onze wereld stond op z’n kop’

Natascha met haar vader René. Tekst gaat verder onder de foto.

Sterke familieband

“Op mijn twaalfde werd mijn broertje Maxim geboren. Ik vond het leuk om een beetje te oefenen met verschonen en flesjes geven. Mijn jongste broertje Didier zei mij laatst nog dat onze band de laatste jaren zo veel sterker is geworden. Vroeger was ik die grote zus waar hij niet zo veel mee had. Tegenwoordig bespreken we alles met elkaar.
Mijn vader is een familiemens en dat komt nu hij ouder wordt, steeds meer naar voren. Hij belt mij dagelijks en we zien elkaar iedere week. We sporten ook samen. Als het hele gezin aan de keukentafel zit, voert iedereen het hoogste woord.”

Eigen bedrijf

“Dat ik net mijn eigen bedrijf ben begonnen, vindt mijn vader te gek. Ik werkte hiervoor altijd in de horeca en heb een tijdje in een winkel gewerkt. Twee jaar geleden begon ik met afvallen, ik ben in totaal 32 kilo kwijtgeraakt. Ik postte daar regelmatig iets over op social media en kreeg steeds vaker vragen over. Ik wilde alleen advies geven als ik zeker wist waar ik het over had en dat goed kon onderbouwen. Daarom ben ik een opleiding tot gewichtsconsulent gestart. Alles valt nu op z’n plek. Ik vond het altijd al leuk om met mensen om te gaan. Dit is écht mijn ding.”

Lees ook: Trijntje Oosterhuis over moeilijke tijd

Tekst: Hester Zitvast. Foto’s: Yasmijn Tan. Visagie: Wilma Scholte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen