Stel

Weekhoroscoop: de Leeuw heeft een intiem gesprek met haar partner

De Ram heeft een actieve week en de Waterman barst van de creativiteit. Dit vertellen de sterren deze week over jouw leven.

Leeuw

23-07/23-08

Je boekt een vakantie of meldt je aan voor een cursus. Je hebt er een tijd over getwijfeld, maar nu dwing je jezelf het gewoon te doen: je ziet wel waar het schip strandt. Met je partner heb je deze week een intiem gesprek.

Typisch Leeuw
Je zet jezelf graag centraal, maar als het op de liefde aankomt, ben je heel romantisch. Je vindt het heerlijk de ander te veroveren en je hoogste doel is om te trouwen met de liefde van je leven. Naar je dierbaren ben je beschermend en warm. Zij mogen niets tekortkomen.

Maagd

24-08/22-09

Je vindt het lastig om voor jezelf op te komen, je bent soms liever onzichtbaar. Met een vriendin praat je hierover. Zij kent jou goed en weet misschien waar je vastloopt. Dat geeft nieuwe inzichten.

Weegschaal

23-09/22-10

Met een familielid praat je over werk. Jullie hebben hetzelfde beroep of je herkent veel in elkaar. Jij en je partner worden uitgenodigd voor borrels, verjaardagen en barbecues. Gezellig, weer onder de mensen!

Schorpioen

23-10/22-11

Je bent in een idealistische bui en weet je dromen en wensen heel beeldend uit te leggen. Iedereen hangt aan je lippen! Op je werk krijg je promotie of een compliment. Je werkt hard en dat valt op.

Boogschutter

23-11/21-12

Gesprekken gaan deze week vooral over gevoelens en intieme zaken. Intens, maar verhelderend. Je wilt ook meer aan beweging doen, want dat is er een beetje bij in geschoten. Maak eens een hardloopschema.

Steenbok

22-12/20-01

Je partner en jij praten veel. Hoewel hij of zij jou niet altijd begrijpt, gaan jullie wel helemaal in elkaar op. Heel onverwacht barst je uit in woede. Misschien heb je de laatste tijd toch meer onderdrukt dan je dacht.

Lees ook: Zóveel slaap heb jij nodig volgens je sterrenbeeld

Waterman

21-01/19-02

Je barst van de creativiteit. Die kun je mooi op je werk en in je dagelijks leven kwijt. Met je partner ga je eropuit, bijvoorbeeld op stedentrip. Wat het ook is, het voelt als één groot avontuur. Genieten maar!

Vissen

20-02/20-03

Heerlijk, even bijkletsen met vriendinnen of iets geks en spontaans doen. Het liefst onder het genot van een hapje en drankje. Met je partner geef je flink wat geld uit. Ben je single? Er kan een prille romance ontstaan.

Ram

21-03/20-04

Wat een actieve week! Zelfs voor jou. Het liefst sla je verantwoordelijkheden over en doe je alleen maar leuke dingen. Sporten, uitjes, lekker creatief bezig zijn: je krijgt er geen genoeg van. Hoeft ook niet.

Stier

21-04/20-05

Sociaal is het even rustig, want al je aandacht gaat naar je gezin. Vooral je kinderen vragen om je tijd. En jij geeft die met alle liefde en geduld van de wereld. Een vriendin spreek je even vluchtig over de telefoon.

Tweelingen

21-05/21-06

Met een familielid zit je qua ideeën en normen helemaal op één lijn. Met een vriendin ga je sporten of een dagje uit. Dat is supergezellig en sterkt ook de band. Met je partner heb je een nuttig gesprek over geld.

Kreeft

22-06/22-07

Je barst van de ideeën maar je partner heeft er geen oren naar. Praat er met een vriendin over of deel ze op social media. Zo krijg je steun en word je extra gemotiveerd om sommige ideeën ook uit te voeren.

Lees ook: Dít zegt je sterrenbeeld over het type moeder dat je bent

Tekst: Natasja Kuipers Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen