moeder kinderen

Dít zegt je sterrenbeeld over het type moeder dat je bent

Elke moeder heeft haar persoonlijke eigenschappen en talenten. En wist je dat dit voor een deel te maken heeft met hun sterrenbeeld?

De relatie met je kinderen

De ene moeder is beschermend in de opvoeding van haar kinderen, terwijl de ander haar kroost de volledige vrijheid geeft. Misschien ben je een echte prater of ben je juist veel praktischer ingesteld. Het blijkt dat jouw eigenschappen als moeder deels door je sterrenbeeld kunnen worden voorspelt.

Check het hier:

Lees ook: Déze vier sterrenbeelden zijn de grootste slaapkoppen

Ram:

Jij bent een geweldige moeder. Je omarmt de dromen van je kinderen en geeft hun vaak dat extra zetje in de goede richting. Klein nadeel: je kunt soms iets te veel opscheppen over de talenten van je kinderen.

Stier:

Om je veilig te voelen heb jij de behoefte aan contact en goede communicatie met je kinderen. Zodra jouw kinderen te laat thuis zijn van school of een afspraak, maakt jouw hoofd overuren.

Tweelingen:

Jouw kinderen zien jou als beste vriendin. Als het aan jou ligt mogen ze school soms best een dagje overslaan als het de avond ervoor wat laat is geworden.

Kreeft:

Jij bent een beschermende moeder. Waarschijnlijk komt dit doordat je al je hele leven moeder wilde worden. Je bent altijd attent en liefdevol.

Leeuw:

Jij inspireert je kinderen door je positiviteit. Je zorgt ervoor dat jouw kinderen hun innerlijke optimisme omarmen. Een klein leerpuntje: soms kun je de problemen van je kinderen te zeer op jezelf betrekken.

Maagd:

Discipline en duidelijkheid is belangrijk voor jou als moeder. Toch ben je ook heel geduldig en warm. Probeer niet te schrikken als je kinderen over hun problemen vertellen. Luister met een open hart.

Weegschaal:

Als moeder ben jij een open boek. Je praat met je kinderen (en hun vrienden) over van alles en nog wat. Jij bent op de hoogte van de nieuwste roddels en gebeurtenissen in het leven van jouw kinderen.

Schorpioen:

Jij bent je heel bewust van de behoeftes van jouw kinderen. Ook investeer je in hun creatieve ontwikkeling. Creativiteit vind jij een belangrijke vorm van zelfexpressie.

Boogschutter:

Je vindt het belangrijk dat jouw kinderen zo snel mogelijk leren op eigen benen te staan en ze van niemand afhankelijk zijn. Soms kan dit voor jouw kinderen te snel gaan.

Steenbok:

Jouw kinderen kunnen niets fout doen. Jij bent een liefdevolle moeder, die het soms moeilijk vindt om grenzen aan te geven.

Waterman:

Jij bent geïnteresseerd in het leven van je kinderen en luistert naar alles wat ze te vertellen hebben. Jullie praten over van alles. Van favoriete televisieprogramma’s tot aan intieme liefdesverhalen.

Vissen:

Jij bent de ultieme zorgende moeder. Je eigen emoties zijn gebaseerd op de emoties van jouw kinderen. Is je dochter of zoon verdrietig? Dan ben jij dit ook.

Lees ook: Déze vier sterrenbeelden hebben het meeste succes op dating apps

Foto: GettyImages
Bron: HelloGiggles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen