Ontwerp Zonder Titel (86)

Dit wil je: Tony’s Chocolonely heeft een nieuwe smaak uitgebracht

Ben je ook zo dol op chocolade en dan met name de overheerlijke repen van Tony’s Chocolonely? Dan wil je deze nieuwe smaak zeker proberen.

Tony’s Chocolonely

Bijna iedereen heeft wel eens een reep van Tony’s Chocolonely geprobeerd. Denk maar eens aan de smaken melk chocolate chip cookie, wit framboos biscuit discodip en de bekende melk karamel zeezout. De repen zijn gevaarlijk lekker en eenmaal een hapje genomen, wil je de reep vaak niet meer wegleggen. Gelukkig heeft Tony’s Chocolonely een hele mooie missie, namelijk 100 procent slaafvrij de norm maken in chocolade. Hiervoor volgen ze een route met 3 pijlers: bewust maken, het goede voorbeeld geven en goed voorbeeld, doet goed volgen.

Lees ook: Chocolade wit uitgeslagen? Dít betekent het

Nieuwe smaak

De missie van Tony’s Chocolonely is fantastisch en hier wil je natuurlijk graag je steentje aan bijdragen. Gelukkig kan dit op een hele lekkere manier, namelijk door zo nu en dan te genieten van een heerlijke chocoladereep. Ben je fan van de repen van Tony’s Chocolonely? Dan hebben we goed nieuws. Er is namelijk een nieuwe smaak verkrijgbaar: puur romige hazelnoot crunch. De reep bevat 51 procent pure chocolade en heel veel nootjes. Extra goed nieuws: de reep is door de hazelnoot crunch en amandelpasta ook nog eens geheel vegan. Dat wordt rennen naar de dichtstbijzijnde supermarkt.

Lees ook: Vergeet chocolade en bloemen: déze tip leidt echt tot een liefdevolle relatie

Foto: Tonyschocolonely.com
Bron: Girlscene.nl

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.