koppel bed

Déze sterrenbeelden passen perfect bij elkaar

Misschien voelden jullie het zelf wel al aan, maar volgens de astrologie passen deze sterrenbeelden dus echt perfect bij elkaar.

Steenbok en Maagd

Een Steenbok is erg ambitieus en zal er alles aan doen om zijn of haar doelen te behalen. Of het nu gaat om je werk of je relatie: je bent gedreven en zal er alles aan doen om het beste uit jezelf te halen. Een Maagd is erg perfectionistisch en zal een goede steun en toeverlaat zijn voor de gedreven Steenbok. Tot slot sluiten jullie op emotioneel vlak heel goed op elkaar aan.

Ram en Leeuw

Een Leeuw is gepassioneerd en soms een tikkeltje egoïstisch. Het is moeilijk om voor jou de perfecte match te vinden, maar een Ram komt redelijk in de buurt. Zowel jullie ruzies als jullie liefde is intens. Toch weten jullie ook altijd precies hoe jullie het weer goed kunnen maken.

Lees ook: Déze drie sterrenbeelden zijn het meest spiritueel

Boogschutter en Waterman

Een Boogschutter is altijd opzoek naar avontuur en vindt het niets aan op één plek te wonen. Daarnaast zoekt een Boogschutter altijd naar nieuwe ervaringen. Je zoekt daarom een partner die ook zo veel waarde hecht aan vrijheid en hier komt de Waterman om de hoek kijken. Een Waterman is een vrije geest die ook houdt van avontuur en reizen.

Tip van de redactie

Waarom ik van je hou is een lief en vrolijk invulboek met diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten, allemaal met maar één doel: jouw liefde voor de ander in woorden te vatten. Het is het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven, en eenmaal ingevuld is het ook nog eens een bijzondere liefdesverklaring. Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: Déze vijf sterrenbeelden zijn het best in lange, duurzame relaties

Foto: GettyImages
Bron: Ohmymag.co.uk