maxime meiland

Maxime Meiland over breuk Nadège: ‘Ik vind het jammer’

Maxime Meiland betreurt het dat de familie en hun huishoudster Nadège op een vervelende manier afscheid van elkaar hebben genomen. Dat laat ze weten aan RTL Boulevard.

‘Jammer’

“Ik vind het jammer dat het zo is gegaan”, aldus Maxime. “Ik vond het altijd enig met haar. Ik denk dat het toch wel een klap in haar gezicht is geweest dat wij hebben gezegd: we gaan weg.”

Volgens Maxime voelde Nadège zich te verbonden met de familie. “Ik vind het toch wel vervelend, want het is een hele lieve vrouw. En het had zo helemaal niet hoeven te gaan. Ja, dat vind ik wel erg.”

Ruzie

Eind juni werd bekend dat de familie Nadège aan de kant hadden gezet. De reden was dat zij geen werk meer voor haar hadden vanwege het coronavirus en het gebrek aan gasten in het kasteel. Dit leidde tot groot verdriet en woede bij de Française. Op Facebook beweerde ze dat haar werkgevers achter de schermen een stuk minder leuk zijn dan op televisie.

Inmiddels zijn de Meilandjes terug naar Nederland gekeerd en wonen nu in Hengelo. Wel moeten zij het kasteel nog steeds verkopen.

Bron: AD, RTL Boulevard
Foto: ANP Foto