Kim-Lian van der Meij

Leuk nieuws: Kim-Lian van der Meij ten huwelijk gevraagd

Na jaren op die ene vraag te hebben gewacht, is de vriend van Kim-Lian van der Meij ‘eindelijk’ op één knie gegaan. Het koppel gaat trouwen.

‘Geduld’

“Geduld is een schone zaak…”, schrijft Kim-Lian op Instagram. “Na 17 jaar verkering heeft ie eindelijk DE vraag gesteld. Tijdens ons wekelijks mountainbike-ritje, stopte we ineens op ons favoriete plekje bij de zee. Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring.
Het was wonderschoon… Windstil, kabbelend water, de zon die langzaam onder ging en hij ging op één knie.”

Volgens Kim-Lian waren ze allebei zo onder de indruk van het moment, dat ze in de lach schoten van de zenuwen. “Het werd nog ongemakkelijker toen een er vrouw langs liep met haar hondje.
We hebben van het moment gebruik gemaakt en haar gevraagd een foto te maken. Met fietshelmpje nog op. So in the moment.
Uiteraard zei ik: JA”

Relatie

Kim-Lian en Daniel Gibson hebben een dochter, Ronja, en twee zonen, William en Benjamin.

Dit bericht bekijken op Instagram

Geduld is een schone zaak… Na 17 jaar verkering heeft ie eindelijk DE vraag gesteld 💍❤️🥂🤗 Tijdens ons wekelijks mountainbikeritje, stopte we ineens op ons favoriete plekje bij de zee. Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring 🤩 Het was wonderschoon … windstil, kabbelend water , de zon die langszaam onder ging en hij ging op één knie 😊🥺 We waren allebei zo onder de indruk van het moment, dat we in de lach schoten van de zenuwen. Het werd nog ongemakkelijker toen een er vrouw langs liep met haar hondje 😂👀 We hebben van het moment gebruik gemaakt en haar gevraagd een foto te maken. Met fietshelmpie nog op 🙈 So in the moment ❤️ Uiteraard zei ik: JA! 🙏 #sohappy #hanfriade #deaanhouderwint #blessed #kidsdoorhetdolleheen #wijook

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Bron: RTL Boulevard, Instagram
Foto: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen