Katja Schuurman

Katja Schuurman deelt prachtige foto’s met pasgeboren baby

Ongeveer een week geleden werden Katja Schuurman (45) en Freek van Noortwijk (31) de trotse ouders van een dochtertje. Nu deelt de actrice een aantal zoete kiekjes op Instagram.

Een hele week oud

“Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou!”, aldus Katja bij een aantal prachtige foto’s met haar trots. “Je bent een hele week oud. En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig. En je doet het allemaal zo goed; slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom.”

De actrice vervolgt dat ze was vergeten dat ook de babyfase ‘zo’n groot feest’ is. Hierop maakt ze gebruik van de gelegenheid om een aantal mensen te bedanken. “Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou! Je bent een hele week oud 🥰 En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig. En je doet het allemaal zo goed; slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom. Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is! Mede namens Freek, dank jullie wel voor al jullie enorm lieve felicitaties. En vooral: 🙏🏽 Ineke Herbers en alle ongelooflijk liefdevolle en toegewijde zorgmedewerkers van OLVG Oost en het Anna Paviljoen, met speciale dank voor de zorgvuldige begeleiding vanuit de POP-poli: Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid 😊 En als laatste: Dank je wel Dorien, onze kraamhulp vanuit Kraamzorg Waterland Oost, die ons de afgelopen week een groots cadeau heeft gegeven: een prachtige start van dit nieuwe hoofdstuk in ons leven. Dank je wel voor de rust, reinheid en regelmaat die je in een Volendamse handomdraai met toewijding en liefde in ons leven hebt gebracht. Wat een geluk! @olvgamsterdam @kraamzorg_waterlandoost

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Instagram
Foto: ANP Foto