Natasja En Jos In B&b Vol Liefde

Jos uit B&B Vol Liefde geeft update over Natasja

BN’ers smijten graag met de term dat ze zoeken naar een ‘nieuwe vorm in hun relatie’. Jos en Natasja, bekend van B&B Vol Liefde, hebben hun vorm inmiddels gevonden.

Hoe gaat het met Jos en Natasja na B&B Vol Liefde?

Toegegeven, er is nooit sprake geweest van een liefdesrelatie tussen b&b-eigenaresse Natasja en haar logé Jos. Toch was ze er een béétje ondersteboven van toen hij zijn vertrek uit Frankrijk aankondigde. Natasja wilde hun potentiële prille liefde meer tijd geven.

Jos vertelt aan RTL Boulevard dat hij Natasja niet kon geven waar zij naar verlangde, maar er is nog wel sprake van goed contact. De twee zijn ook na de opnames van het programma bevriend gebleven.

Lees ook: Astrid ruziet met Harmjan in B&B Vol Liefde: ‘Ik voel me neergezet als een bitch en een kenau’

Contact

“Ik heb contact met Natasja. Sowieso vanuit mijn werk. Ze heeft een keer schade gehad, dus ik heb haar geadviseerd over bedrijfsschade. Die vriendschap is er gewoon”, vertelt hij.

Vriendschap inderdaad, want zo vertelt hij in het interview: behoefte aan een zoen was er niet. “Het is niet zo dat ik even om het te proberen dat dan doe. Ik ben nu 54. Toen ik 30 was, was dat misschien anders.”

Met Jos terug in Nederland zet Natasja haar liefdesavontuur in B&B Vol Liefde voort. Hoe dat afloopt, zie je op werkdagen om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk de afleveringen alvast vooruit bij Videoland.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL