Astrid B&b Vol Liefde

Astrid ruziet met Harmjan in B&B Vol Liefde: ‘Ik voel me neergezet als een bitch en een kenau’

Het knettert in het Oostenrijkse St. Michael Im Lungau waar de bom barst tussen Astrid en Harmjan. De confrontatie met haar logé loopt daarna compleet uit de hand in de aflevering van B&B Vol Liefde vanavond.

Astrid wordt boos in B&B Vol Liefde

In een fragment van de aflevering van vrijdagavond is te zien waar de rel tussen Astrid en Harmjan in Oostenrijk over gaat. Na het serveren van te pittig eten en een aanvaring ’s ochtends neemt de b&b-eigenaresse hem apart.

“Ik voel mij iedere keer neergezet als een bitch en een kenau. Daar heb ik geen zin in. Als je met mij wil praten of iets te zeggen hebt, kun je dat gewoon zeggen”, steekt Astrid van wal in de hoop de last van haar schouders te verlichten.

Dat Harmjan haar vastgreep, viel niet goed bij haar. “Vastpakken, daar heb ik geen zin in. Ik was vanmorgen weer de bitch. Gisteravond was ik de bitch toen ik probeerde uit te leggen over de trampoline… Ja, dat is wel waar. Je hebt me niet uit laten praten.”

Lees ook: Astrid confronteert Harmjan na verklikken intiem moment in B&B Vol Liefde

Respectloos

Astrid vertelt op camera dat ze het ‘zo respectloos’ vindt hoe Harmjan haar de dag ervoor afkapte en stond ’te schreeuwen’ tegen haar. “Dat vind ik gewoon niet oké.” Als dat maar goedkomt.

Hoe dit verder gaat, zie je om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL