Kerst

Het is pas augustus maar dit Intratuin-filiaal viert al kerst

Terwijl Nederland net bijkomt van een paar warme zomerdagen zijn ze bij Intratuin Duiven al druk bezig met de decembermaand. De opbouw voor de kerstshow is daar al in volle gang.

Kerst bij Intratruin Duiven

Kerstliefhebbers kennen het tuincentrum in Duiven vast wel: het staat namelijk bekend om de spectaculaire kerstshows ieder jaar. Het is de grootste kerstshow van de Benelux met een kerstafdeling van wel 17.000 m2 groot. Maar ja, de ballen hangen zichzelf niet in de boom en dus wordt er al hard gewerkt om alle bezoekers binnenkort weer te verwonderen met alle mooie spullen en een prachtig decor.

Volgens bedrijfsleider Gerard Niesink is de tijd hard nodig om de afdeling af te krijgen. “Als we nu niet beginnen met bouwen… We hebben nog zeven weken de tijd, dan gaan we open. Daarna hebben we tweeĂ«nhalve maand verkooptijd om het rendabel te maken wat we hier opbouwen”, zegt hij tegen het AD.

Wanneer opent de kerstshow?

Kun je niet wachten om langs te gaan en de nodige decoratie voor kerst in huis te halen? Dan moet je dus nog even geduld hebben. Op 8 oktober breekt het spektakel los en kun je tot Tweede Kerstdag je slag slaan, voordat de uitverkoop begint.

Het belooft weer een wondere wereld te worden. “Als we de ronde gemaakt hebben langs de kerstdorpen, de huisjes, bomen, komen we aan bij de bovenverdieping waar de kerstdecoraties staan. Bij de roltrap word je in een wereld van Harry Potter, Dickens en Ciske de Rat [gebracht] en kom je dan in die hele mooie wereld waar alles klopt.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: AD
Foto: Intratuin Duiven