Ontwerp Zonder Titel 2020 10 22t140745.610

Waarom een bezoek aan Disneyland hét perfecte kerstcadeau is

Wist je dat je in Disneyland Paris het hele jaar door in recordtijd een fantastische droomreis rond de wereld maken? Een geweldig cadeau om te geven met kerst.

Reis rond de wereld

Geniet bijvoorbeeld van een stedentrip in Europa, een roadtrip in het Amerikaanse Wilde Westen of een excursie in de jungle van Centraal-Afrika. En vergeet natuurlijk de vele attracties en Disney-figuren niet. Door de aangescherpte gezondheidsmaatregelen, kun je zorgeloos genieten. Veiligheid en gezondheid staat namelijk ook in Disney altijd voorop.

Cadeau

Je kunt je familie of vrienden trakteren op een onvergetelijk Disneyland Paris avontuur in 2021 met tickets voor de Disney Parken. Voor nog meer magie kun je ook een arrangement inclusief verblijf in een van de Disney Hotels cadeau geven of een jaarpas waarmee je het hele jaar door van beide parken kunt genieten.

Voor je gemoedsrust: de boekingsvoorwaarden zijn enorm flexibel. Je kunt dan ook met een gerust hart bij Disneyland Paris boeken. Gasten krijgen de mogelijkheid om een boeking te wijzigen of te annuleren met volledige terugbetaling tot 7 dagen voor de aankomstdatum (exclusief verzekering en transportkosten). Meer informatie is te vinden op www.disneylandparis.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen