vrijgezel

Ben je vrijgezel en zie je op tegen de feestdagen? 7 handige tips

De feestdagen komen eraan. Misschien zie je hier als vrijgezel een beetje tegenop. Deze tips kunnen je helpen.

1. Decoratie

Een voordeel van jouw vrijgezelle bestaan, is dat jij geen compromissen hoeft te sluiten over de kerstversiering. Het hele huis vol gezellige lichtjes én een uitbundig versierde kerstboom? Niemand die jou tegenhoudt.

2. Opruimen

Doordat jij minder verplichte familiebezoekjes op de planning hebt dit jaar, heb je genoeg tijd over om jouw kledingkast te herorganiseren. Kleding die je niet meer past of draagt, schenk je aan een goed doel. De overige kleding kan gewassen worden en vervolgens deel je alles opnieuw in. Een fijne manier om het nieuwe jaar in te gaan.

3. Cadeautje

Nog een voordeel van vrijgezel zijn tijdens de feestdagen, is dat je minder geld hoeft uit te geven. Dit geld kun je natuurlijk gebruiken om te sparen, maar je kunt ook jezelf eens even goed in de watten leggen.
Dat horloge waar je al jaren van droomt of dat mooie jurkje dat jou geweldig zou staan. Dit is het perfecte moment om jezelf te verwennen.

Lees ook: IKEA stopt met de verkoop van de goedkope kerstbomen van één euro

4. Familie

De feestdagen staan vaak in het teken van familie. Er zijn vast een aantal familieleden waar je het goed mee kunt vinden en waar je dus nu wat extra tijd in kunt investeren. Misschien is dit contact inmiddels wat verwatert, maar het is nooit te laat om deze relatie te herstellen.

5. Vrijwilligerswerk

Vooral tijdens de feestdagen, krijg je misschien het gevoel anderen te willen helpen. Kijk of er in de buurt vrijwilligers worden gezocht. Waarschijnlijk levert dit werk veel voldoening en een fijn gevoel op.

6. Spa

De spa’s zijn dan wel dicht, ook thuis kun je jezelf in de watten leggen. Neem de tijd om even helemaal op te laden. Verwen jezelf met maskertjes en een heerlijke lichaamsscrub.

7. Nieuwe tradities

Altijd al een kerstdiner voor al je vrienden willen organiseren of zelf kerstkaarten willen maken? Dit is de tijd om nieuwe tradities te creëren. Ontdek wat jij echt belangrijk en fijn vindt om te doen.

Lees ook: Je kerstboom optuigen met een hond in huis? Zó pak je dat aan

Foto: GettyImages
Bron: Bolde.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.