8 dingen die je gratis kunt krijgen op je verjaardag

8 dingen die je gratis kunt krijgen op je verjaardag

Er is er één jarig, hoera, hoera! Nu is het al een cadeau dat je een jaar ouder mag worden, maar wist je al dat je bij veel winkels ook een gratis presentje krijgt?

Gratis cadeaus voor je verjaardag

Bij een verjaardag horen cadeaus. Of het nu een tekening is van je kind, neefje of buurmeisje, een fysiek cadeau of een uitje met je partner of een vriendin: stiekem is het best fijn om getrakteerd te worden. Vergeet daarom niet om op je verjaardag de volgende gratis cadeaus te innen.

1. HEMA tompouce

Meld je aan bij HEMA, download de app en ontvang een voucher voor een gratis tompouce in de week voor je verjaardag. Smullen maar.

2. IKEA taart

Als IKEA Family Lid ontvang je op je verjaardag een voucher voor een Zweeds taartje. Die kun je tot 30 dagen na je verjaardag inwisselen. Geniet ervan.

Lees ook: Dankzij deze handige tip vergeet je nooit meer een verjaardag

3. McDonald’s snack

Mocht je zin hebben in McDonald’s op je verjaardag, dan kun je de app een coupon downloaden voor een gratis McFlurry, hamburger of kipnuggets (zes stuks). Eet smakelijk.

4. Supermarkt cadeau

Bij zowel Lidl als Jumbo ontvang je een gratis presentje op je verjaardag. Daarvoor moet je je wel aanmelden in de app.

5. Dunkin’ donut

Wat is een verjaardag zonder zoetigheid? Bij Dunkin’ ontvang je een gratis donut naar keuze op je verjaardag. Meld je daarvoor wel even aan in de app.

6. Kinepolis ticket

Da’s een leuk cadeau: Kinepolis trakteert je op een gratis bioscoopkaartje op of een dag na je verjaardag. Mits je je profiel online goed hebt ingevuld en je het afgelopen jaar een keer naar één van de Kinepolis bioscopen bent geweest.

Lees ook: Bewezen: mensen die in mei jarig zijn, zijn positiever én gelukkiger

7. Rituals doucheolie

Na je verjaardag word je bij de volgende aankoop getrakteerd op een Rituals doucheolie. Om het cadeau te ontvangen moet je een profiel hebben en aangemeld zijn voor de nieuwsbrief.

8. Douglas cadeaubon

Shop met korting bij Douglas. Op je verjaardag krijg je, als je een account hebt, een cadeaubon ter waarde van € 5 cadeau.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images