Ontwerp Zonder Titel 2023 07 01t145858.962

Dit wil je: je kunt nu overnachten in het Barbie Malibu Dreamhouse

Heb je zin in een wel heel bijzondere overnachting? Dan is dit Barbie Malibu Dreamhouse wellicht wel iets voor jou (en je vriendinnen).

Barbie fever

Ben je ook zo’n fan van de kleur roze of juist van Barbie? Dan is de kans groot dat je dit geweldige Barbie Malibu Dreamhouse fantastisch zult vinden. Niet Barbie, maar Ken zal je gastheer zijn tijdens je verblijf en hij heeft daarnaast ook de styling van een gedeelte van het huis op zich genomen. Vanuit het huis kijk je uit op de oceaan en je zult je geen minuut vervelen. Zo is er een geweldige infinite pool en zijn er (roze) banken om heerlijk tot rust te kunnen komen. Daarnaast is er ook een disco-ruimte waar je een dansje kunt doen. Je slaapt in een gigantisch roze bed en je beschikt over een grote kledingkast.

Lees ook: Dit wil je: Tony’s Chocolonely heeft een nieuwe smaak uitgebracht

De film

Aangezien de Barbie-film 19 juli in première gaat, kun je pas vanaf 17 juli je overnachting boeken. Let op: er zijn maar enkele plekken beschikbaar. De Ken-kamers worden maar twee keer, voor maximaal 2 personen, verhuurd, namelijk op 21 en 22 juli. Je moet er dus heel snel bij zijn.

Bekijk hier de prachtige AirBnB en geef hierbij aan dat je graag in Ken’s kamer zou willen overnachten.

Lees ook: Dit wil je: Magnum komt met een nieuwe popcorn én kokossmaak

Foto: Airbnb.ie
Bron: Girlscene.nl, Her.ie

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.