vriendinnenavond vriendinnen films

6x de leukste films op Netflix voor een vriendinnenavond

Soms heb je behoefte aan een avond met je vriendinnen en met déze films zit je sowieso goed. Alles wat je nog nodig hebt, zijn een fles wijn en een bak popcorn.

Welke van deze films ga jij kijken tijdens je vriendinnenavond? Of kun je er al een paar van je watchlist afstrepen?

My Best Friend’s Wedding

Deze film uit 1997 gaat over Jules en Michael. Zij spraken af dat als zij op hun achtentwintigste allebei nog vrijgezel zouden zijn, ze met elkaar zouden trouwen. Nu gaat Michael trouwen met Kimberly en gaat Jules er alles aan doen om dit huwelijk te stoppen.

Bekijk hier de trailer:

Ja, ik wil!

Deze hilarische film met Elise Schaap in de hoofdrol gaat over een vrijgezelle vrouw die in een driehoeksverhouding terecht komt. Ze schakelt haar jongere collega in als date voor bruiloften, net voordat ze de man van haar dromen ontmoet. Voor wie kiest ze? Dit is dé perfecte film voor tijdens jullie vriendinnenavond.

Bekijk hier de trailer:

Wine country

Een film over vriendschap en wijn. Het verhaal gaat over Abby en haar vriendinnen. Ter eren van Abby’s vijftigste verjaardag vertrekken de vriendinnen naar Napa. Na een paar wijntjes, komen onzekerheden naar boven en zetten de vriendinnen vraagtekens bij zowel hun vriendschap, als hun persoonlijke leven.

Bekijk hier de trailer:

13 going 30

Een film uit 2004 over Jenna. Jenna is 13 jaar en zou graag populair willen zijn. De populaire meiden maken echter misbruik van haar. Van haar beste vriend Matt krijgt ze toverpoeder en mag ze een wens doen. Ze wenst dertig jaar te zijn, maar had niet verwacht dat deze droom ook daadwerkelijk uit zou komen.

Bekijk hier de trailer:

Lees ook: 6 lessen die films je over de liefde leren, maar die niet altijd kloppen

Sex and the City the movie

Was jij ook zo’n fan van Sex and The City? Dan is deze film natuurlijk een klassieker die niet kan ontbreken tijdens een vriendinnenavond. De film kwam uit in 2008 en laat de levens van Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda zien. De film start met het huwelijk van Carry dat op het laatste moment wordt afgeblazen. Zowel seks, liefde, als vriendschap komen aan bod.

Bekijk hier de trailer:

Eat Pray Love

Liz is ongelukkig in haar relatie en besluit te scheiden van haar man. Om zichzelf beter te leren kennen, besluit ze op reis te gaan. Eerst naar Italië om te eten, dan naar India waar ze in een ashram probeert God te vinden, waarna ze eindigt in Indonesië. Het land waar ze een medicijnman helpt om Engels te leren. Ze maakt vrienden voor het leven en leert ook potentiële nieuwe liefde kennen.

Bekijk hier de trailer:

Lees ook: Dit zijn de leukste Netflix films om samen met je vader te kijken

Foto: Getty Images
Bron: Seventeen.com, moviemeter.nl