Deze 4 sterrenbeelden passen niet bij een Steenbok

Deze 4 sterrenbeelden passen niet bij een Steenbok

Ben je een Steenbok en bovengemiddeld geïnteresseerd in astrologie? Ontdek dan in dit artikel met welke sterrenbeelden je geen match vormt in de liefde.

Deze sterrenbeelden zijn geen match met Steenbok

Een Steenbok is iemand met een sterke en vastberaden persoonlijkheid. Dit teken is ambitieus en stelt hoge doelen aan zichzelf. Hard werken? Daar is een Steenbok niet vies van. Daarnaast heeft dit sterrenbeeld een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is het praktisch ingesteld. In relaties is het sterrenbeeld een betrouwbare partner.

Ondanks deze mooie eigenschappen is Steenbok in de liefde dan weer niet zo’n goede match met de volgende sterrenbeelden.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

De speelse benadering van het leven van Tweelingen botst met de serieuze en verantwoordelijke aard van Steenbokken. Deze tegenstellingen in persoonlijkheid leiden tot wrijving en onbegrip tussen de twee, waardoor de relatie soms zwaar voelt.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen uiten zich graag en houden van aandacht, terwijl Steenbokken nuchter en bescheiden zijn. De behoefte aan erkenning van een Leeuw botsen met de bescheiden aard van een Steenbok. Dit leidt bewust en onbewust tot conflicten binnen een relatie.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Ook tussen Weegschalen en Steenbokken matcht het niet altijd. Weegschalen houden van harmonie en balans in relaties, terwijl Steenbokken soms te gefocust kunnen zijn op hun eigen doelen en verantwoordelijkheden. Dat egoïsme haalt de relatie uit balans.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn avontuurlijk en houden van een vrij leven, terwijl Steenbokken gek zijn op structuur en verantwoordelijkheid. Je raadt het misschien al, maar dat zorgt voor botsingen en ruzies. Omdat de sterrenbeelden van nature zo verschillend zijn, leidt het tot spanningen in de relatie.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden passen het beste bij Steenbok

Vriendin’s favoriet

Zou je graag willen dat je relatie meer in balans komt? Lees dan eens de bestseller: Liefde is een werkwoord. Zo ontdek hoe je kan omgaan met positieve en negatieve gevoelens in een relatie. Je komt te weten welke fasen er in een huwelijk zijn. Of het mogelijk is om een langdurige relatie nog te veranderen. En nog veel meer. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Mediumchat
Foto: Getty Images