Ontwerp Zonder Titel 2020 11 18t094415.748

Is jouw partner Boogschutter? Dan herken je deze 16 eigenschappen sowieso

Is jouw partner geboren tussen 23 november en 21 december? Wij vertellen je alles over de persoonlijke eigenschappen van een Boogschutter.

1. Hij of zij is optimistisch

Dit is één van de mooiste eigenschappen van de Boogschutter. Je partner zal altijd overal iets positiefs in zien en zorgt voor een gevoel van hoop. Dit betekent niet dat jouw zorgen niet serieus worden genomen. Hij of zij zal altijd naar je luisteren, maar maakt je ook weer bewust van de positieve dingen in het leven.

2. Hij of zij houdt van vrijheid

Een Boogschutter houdt er absoluut niet van als hij zijn vrijheid verliest. Probeer je partner dus echt zijn of haar eigen ding te laten doen. Dit zal ook jullie relatie alleen maar ten goede komen.

3. Hij of zij is nieuwsgierig

Als een Boogschutter verliefd op je is, dan wil diegene alles van je weten. Denk aan je toekomstplannen, maar ook je verleden en onzekerheden.

4. Hij of zij is snel verveeld

Een Boogschutter houdt van avontuur en nieuwe dingen. Het nadeel hiervan is dat dit sterrenbeeld ook snel verveeld kan zijn. Heb je een relatie met een Boogschutter? Dan is het handig om open te staan voor nieuwe ervaringen.

Lees ook: Déze simpele gewoontes zorgen ervoor dat je relatie sterk blijft

5. Hij of zij is ongeduldig

Een Boogschutter kan soms wat impulsief gedrag laten zien en heeft vaak weinig geduld. Deze persoon zal niet lang nadenken of hij iets wel of niet gaat doen. Hij of zij laat zich simpelweg leiden door gevoel.

7. Hij of zij houdt van intelligente mensen

Een Boogschutter vindt het belangrijk om mentaal te worden uitgedaagd in een relatie. Grote kans dus dat jij bovengemiddeld intelligent bent.

8. Hij of zij houdt van onafhankelijke mensen

Doordat de Boogschutter veel waarde hecht aan vrijheid, verlangt dit sterrenbeeld naar een zelfverzekerde vrouw. Deze vrouw moet haar eigen boontjes kunnen doppen en niet afhankelijk van hem zijn.

9. Hij of zij is gepassioneerd

Heb jij het hartje veroverd van een Boogschutter? Dan zal dit sterrenbeeld je overspoelen met liefde. Van kaarsjes tot romantische etentjes: niks is gek genoeg.

10. Hij of zij is gepassioneerd

De Boogschutter houdt van mensen die initiatief nemen en niet bang zijn tussen de lakens. Seks met een Boogschutter is gepassioneerd en heet. Samen beleven jullie nachten om nooit te vergeten.

11. Hij of zij houdt ervan om plezier te maken

De Boogschutter is allergisch voor negativiteit en chagrijnige mensen. Dit teken vindt het belangrijk om lol te trappen en niet te serieus in het leven te staan.

12. Hij of zij kan lomp uit de hoek komen

De Boogschutter is recht voor zijn raap. Hierdoor kan dit sterrenbeeld soms wat onaardig overkomen. Als er iets is wat hem of haar niet bevalt, dan wordt dit ook benoemd.

13. Hij of zij is een gever

Zowel op emotioneel als op materialistisch gebied is de Boogschutter een gever. Als partner van een Boogschutter zul jij nooit iets tekortkomen.

14. Hij of zij is graag buiten

De Boogschutter houdt van avontuur en is graag buiten. Zo maak je dit teken heel gelukkig met een goede hike in de natuur.

15. Hij of zij richt zich op de toekomst (en vergeet details)

De Boogschutter is vooral bezig met jullie toekomst. Samen een leven opbouwen in het huis van jullie dromen. Hierdoor worden details, zoals een verjaardag of jubileum, soms vergeten.

16. Hij of zij is niet zomaar verliefd

De Boogschutter vindt het soms lastig om zich definitief aan een ander te binden. Dit sterrenbeeld neemt lang de tijd om zijn gevoelens uit te zoeken. Is hij of zij eenmaal overtuigd, dan zal je dit merken ook.

Lees ook: Mensen met déze 6 sterrenbeelden zijn het gevoeligst

Foto: GettyImages
Bron: www.bonobology.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen