Deze sterrenbeelden passen het beste bij een Ram

Deze sterrenbeelden passen het beste bij een Ram

Ben je bovengemiddeld geïnteresseerd in sterrenbeelden en wil je weten welke tekens een goede match zijn met een Ram in de liefde? Vriendin zocht het uit.

Deze sterrenbeelden zijn compatibel met een Ram

Een sterrenbeeld zegt veel over hoe iemand in elkaar zit of zich gedraagt. Van de twaalf tekens die er zijn, past niet ieder sterrenbeeld bij elkaar. Wanneer is er dan wel een match? Ram is bijvoorbeeld compatibel met Tweelingen, Leeuw, Weegschaal en Schorpioen.

Tweelingen

Met Tweelingen en Ram is het nooit een saaie relatie. Vooral op seksueel gebied spatten de vonken ervan af. Tweelingen is gezellig, Ram verveelt zich niet snel. Maar zo snel als een relatie opbloeit, zo snel kan het vuurtje ook weer doven.

Leeuw

Tussen een Leeuw en Ram klikt het goed omdat ze veel gedeelde interesses hebben. Ze houden er niet van om in het verleden te blijven hangen en focussen zich daarom liever op de toekomst. Een Ram voelt zich erg veilig bij dit sterrenbeeld.

Weegschaal

Ondanks dat Weegschaal en Ram tegenpolen zijn, is er een sterke aantrekkingskracht. Zeker in de liefde heeft de relatie kans op slagen, maar daarvoor moeten beide sterrenbeelden wel goed hun best doen. Een Ram houdt van energie, positiviteit en knopen doorhakken, iets waar een Weegschaal soms moeite mee kan hebben.

Schorpioen

In de liefde ontstaat er een intense relatie tussen een Schorpioen en Ram waarbij de hartstocht niet ontbreekt. Het zijn sterrenbeelden die van elkaar kunnen leren en erg gelukkig kunnen worden. Al kan jaloezie van beide tekens wel roet in het eten gooien.

Lees ook: Dit is wat je Venus teken over jou als persoon zegt

Deze sterrenbeelden zijn niet compatibel met een Ram

Waar Tweelingen, Leeuw, Weegschaal en Schorpioen goed matchen met Ram, zijn er ook drie sterrenbeelden die niet compatibel zijn met dit teken. Dat zijn Vissen, Kreeft en Maagd.

Vissen

Vissen en Ram zitten gewoon niet op één lijn. Ram houdt ervan om onafhankelijk te zijn, Vissen is echt een gevoelsmens. Ze begrijpen elkaars werelden simpelweg niet zo goed. Het betekent niet dat een relatie nooit kan slagen, maar op papier is het niet een fantastische match.

Kreeft

Op seksueel gebied voelen Kreeft en Ram elkaar niet goed aan, waardoor de relatie een belangrijk element mist wat een stel helpt om een gelukkig te blijven met elkaar. Het is alsof ze een andere liefdestaal spreken als het op seks aankomt.

Maagd

Maagd en Ram staan anders in het leven. Ja, ze werken allebei hard aan hun doelen, maar ze benaderen het leven op een andere manier. Ook al klikt het in de theorie niet, de relatie kán werken als Maagd met onzekerheid weet om te gaan die het gedrag van de onafhankelijke Ram kan opwekken.

Tip van de redactie

De magie van je geboortedag is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, numerologie en vaste sterren. Reis langs de twaalf tekens van de dierenriem en nog verder, en ontdek de kracht van geboortedagen, sterren en getallen.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.
Bron: Mediumchat
Foto: Getty Images