Ben jij een Ram? Dan is dit jouw slechtste eigenschap

Ben jij een Ram? Dan is dit jouw slechtste eigenschap

Ben je geboren tussen 21 maart en 21 april? Dan is jouw sterrenbeeld Ram. Ondanks dat je natuurlijk fantastische karaktereigenschappen hebt, heb je ook minder leuke kanten.

Slechte eigenschap van een Ram

Het is leuk om te horen dat je onafhankelijk, positief en een geboren leider bent. Of hoe ambitieus, avontuurlijk en zelfverzekerd je bent. Hoe heerlijk deze eigenschappen ook zijn, ook bij jou is het niet altijd rozengeur en maneschijn.

Een negatieve eigenschap van jou is bijvoorbeeld je competitieve gedrag. Zo is een spelletje verliezen voor jou echt geen optie. Gebeurt dat wel? Dan heb je de neiging om ergens in een hoekje te mokken terwijl je in gezelschap bent. Als je eenmaal ergens je zinnen op hebt gezet, kun je daar iets te veel in doordraven met als gevolg dat je chagrijnig wordt.

Perfect is niet goed genoeg

Nu ben je niet per se boos of teleurgesteld in andere mensen, maar vooral in jezelf. Als Ram kun je zelfs je ergste vijand zijn. Puur omdat zelfs perfect niet altijd goed genoeg is voor jou. Je verwacht veel van jezelf en je legt de lat hoog. Zorg er alleen voor dat je er niet driftig door wordt.

Als iets goed gaat, voel je je euforisch. Maar als het een keer tegenzit… Het is oké om jezelf doelen te stellen. Of dat meedoen voor jou echt niet belangrijker is dan winnen, maar probeer jezelf niet te veel in de weg te zitten. Je hoeft niet alles op alles te zetten om je zin te krijgen. Hoe graag je dat ook zou willen.

Tip van de redactie

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Elite Daily, Medium chat
Foto: Getty Images